addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Friday, November 28, 2008

cuppie utk kekwn E2 tersayang....

0 comments
Cuppies ni kakak Nina ,Hawa order untuk di beri pada cikgu dan kawan2 rumah dia.....next week last paper dia utk SPM. nak wish pun dah lewat...semoga dapat result with flying colours...Dia org ni neighbour akak...Nina tu kwn dgn anak akak..akak pula kwn dgn mak dia...dah jiran pun namanya...ok ke design tu...layan je lah....


Thursday, November 27, 2008

upin dan ipin.....

0 comments
Betul,betul,betul....cuppies upin dan ipin...syok plk buat cuppies ni..klu 25 pcs mesti lagi mcm2 design keluar..dah buat sayang plk nak bg kat customer cilik ku (nina).Dia nak corak ni coz katanya family dia semua suka tgk Upin dan Ipin...sama la mcm family unty jg....hope u like it...


Wednesday, November 26, 2008

cuppies kenduri mengaji

0 comments
Ini cuppies yang paling cepat pernah akak buat,dari cakenye,buttercream,chocolate garnace dan box..semuanya dalam 1 jam 45 minit...cepat la tu bagi org yang tak pernah buat cepat...Kwn call bagi tau yg tempat mengaji anak buat kenduri makan...so teringat plk nak buat kenduri cup cake sekali...dapat tau kul 6 ptg...tak sure sempat ke tak,nak pi mengaji jam 7.45......Syukur la sampai jg hajat nak buat kenduri cup cake....Tq kak Ros sebab benarkan anak mengaji kat umah kak Ros...


Monday, November 24, 2008

red and white

0 comments
Cuppies ni regular customer order utk belanja adik angkat makan...bertuahnya sapa jadi adik angkat dia..nak rona merah...suka ke????


Saturday, November 22, 2008

Cuppies pilihanraya & Winnie the Pooh

0 comments
Cuppies Pooh ni diorder untuk anak2 sedara ku yang comel2...Fawwaz,Iman dan Nuha....silap,mak yg order sebenarnya...Nuha lebih suka makan buttercream dari kek...yang tolong perabih kek siapa lagi kalau bukan Ibu mithali....





Wah,ada lagi cuppies pilihanraya.....bahang2 P44 masih suam2 kuku lagi.Ha ,yang ni bapak kepada anak2 sedara yang nak belanja kawan2 makan. Cukup ke????? Tq atas sokongan....



cuppies bertunang (E001)

0 comments

Yang ini ,Malina order utk diberi pada adik angkatnya...dia request utk box yg boleh nampak cuppies...nak rona oren...akak buat box special sekali(at diffrence cost le..)hope Ina dan adik angkat suka....



Special box utk hantaran

0 comments

Box ini dibuat khas utk hantaran pertunangan adik angkat Malina hari tu...design ni akak reka sendiri...Klu ada tema or own design boleh la request...InshaAllah akan akak usahakan....saiz kotak ni 12X 12...so susuai utk cuppies yg 25pcs...harga kotak bergantung kepada material yg digunakan.....klu bagi budjet pun boleh....kita guna la ribbon or bunga yg murah sikit....

Friday, November 21, 2008

choc cuppies.........

0 comments
my regular yang order ni.....malina.Kononnyaa nak buat makan2 kat umah,tup,tup birthday teman sebilik lupa...nasib ada cuppies...tp tak adala wording HAPPY BIRTHDAY...Apa2 pun ucapan SELAMAT HARI LAHIR buat Zul ,moga panjang umur dan murah rezeki....


Monday, November 17, 2008

cuppies thank you

0 comments

Cuppies ni Haziq order untuk Cikgu tuisyen sains dia.....

Sunday, November 9, 2008

Karot cup cake

0 comments
Karot cup cake tanpa topping.Kawan akak order 25pcs...ini yang balance dia...tadi lupa nak snap gambar...tuan empunya dah sampai...so kalut sampai lupa...

Saturday, November 8, 2008

Cheese cake

0 comments



Ini namanya Cheese cake terlebih tebal....adunannya untuk pan saiz besar tapi malang nya yang ada kat umah tu kecil sikit...so nak buang sayang,nak bakar 2 kali tak larat nak tunggu,last2 tuang la semua sekali....ambil masa lebih dari biasa utk masak...janji my hubby suka...ok la tu...



Banana and manggo tart

0 comments





Buat untuk makan sendiri....anak akak suka makan....buat hari yang sama dengan cheese cake....anak tak suka cheese cake so dia yg makan tart tu....akak tengok banyak sangat cake kat umah hari tu,so akak hantar kat kawan2 sama.....harap2 u all sukala makan ya...kalau tak sedap tu telan aje lah.....



Friday, November 7, 2008

Cuppies lagi

0 comments












Order dari kawan2 anak sebelum cuti sekolah hari tu. Sory anty tak dpt show semua...anyway thanks semua....







Kawan2 anak punya cuppies

0 comments




Cuppies ni kawan2 anak yang order.....kadang2 15 pcs ,kadang2 6 pcs....tapi untuk yang 6 pcs tu bila ada order 4 box baru akak buatkan. Dah nak cuti ramai la kawan2 dia nak bagi kat kawan2 dan cikgu...yang kelakar sorang dapat sebiji aje termasuklah cikgu......kena la makan on spot....





Thursday, November 6, 2008

6 pcs in a box

0 comments






Kwn2 awin yang order....bagus budak2 ni...beli untuk family.....ada lg yg order hari tu tp sory unty tak dpt nak masukkan semuanya......






Tuesday, November 4, 2008

Bekas utk individual cuppies

0 comments
* bekas bertutup flat

* bekas bertutup cembung


Design cuppies tu terpulang la pada tuannya.....ini cuma contoh aje.....sesuai untuk semua function........kalau nak kasi cantik lagi dengan ribbon pun boleh.......



Sek Men Keb Pengkalan Lebai Man

0 comments







Cuppies ni cousin akak order untuk jamuan pengawas sekolah dia kat Sungai Petani...Terima kasih tolong promote....rajin-rajinlah mempromote utk akak ye....jasa mu tetap ku kenang....nak corak apa pun tak pa.....corak ni paling susah sekali....klu bg tema ,pening sekali aje tp klu tak bertema 2,3 kali la pening jawabnye..... yang gambar choo2 train tu untuk makan anak beranak.....so selamat makan.......





Monday, November 3, 2008

mini-mini cuppies




Ini pula pop cakes untuk awin bawa ke bukit merah...bestnya asyik jalan aje...guna chocolate moist cake sebagai pops......macam lolly pop....yg kat atas tu mini2 vanilla pops juga tapi letak dlm cup...



Sunday, November 2, 2008

chocolate cuppies




Cuppies ni buat utk awin nak bawa pi Gua Tempurung...makan2 dalam bus...tapi last2 dia tak mau bawa coz katanya banyak barang nak bawa....hai budak2 sekarang ni nak bergaya aje..kena pegang lebih sikit dah tak mau....last2 buat kenduri la cuppies tu



***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers