addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, March 1, 2009

musim bunga lagi

0 comments

Blossom.......bestnya....akak suka cuppies ni coz nampak ladylike sgt....macam function utk ladies only.....Mona yg ordrerkan utk mak cik yang paling kecil......ada dua order...yg lg satu tu 15 pcs akak buat gambar choo..choo train...lupa lak nak ambil gambar....mengantuk sangat dah....dah pukul 1.00 pg pun......akak kena bawa cuppies ni esuk by 7.30 am....mona tak comen apa2 lg pun pasai cuppies ni......corak apa saja....kata Mona ,nak cik suka sgt ngan bunga...tu yg akak buat bunga tu.......hope u like it......sory ye cuppies yg 15 pcs tu akak campur ngan cuppies choc yg Roziana order ptg td....siap yg Roziana nya rehat 3 jam, lepas tu terus sambung buat cuppies ni plk....baru baik sakit so malas dan letih tu masih dok terasa lg....

merah and biru

0 comments

Wah dah musim bunga.....cuppies ni kawan baru Roziana yang order........katanya teringin nak makan cup cake...cari2 jumpa blog akak,terus call......dia nak flavor choc dengan bc warna merah dan biru sahaja.....warna merah tu susah sikit nak jd terang,sifu akak ada bg petua utk menerangkan sikit rona merah tu tp kenala letak rona tu awal 2,3 hari...bc tu akak baru buat pg tadi.....frest dan texturenya lebih smooth...tu yg merah dia tak berapa mengancam....maap le ye...akak dah teringin nak buat bunga ni dah lama cuma tak pernah ada tema yg sesuai.....since Roziana tak kisah apa2 tema akakpun buat aje le bunga2 ni......hope u'll like it.......masa akak call semalam Ziana kata cuppies dah tinggal sikit....ok nanti ada rezeki blh order lg.....TQVM and harap next time kita blh jumpa......
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers