addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, October 6, 2009

MSM~zero MC award

0 comments



Muizzah yg tolong orderkan utk MSM.....ada function utk raikan pekerja yg sihat2...yg tak pernah ambil MC...akak tabik lah.....tahniah bagi semua yg dapat award....Muizzah nak gambar logo dengan gambar yg sesuai utk pekerja2 yg berdedikasi ni....so pikir punya pikir akak rasa jambangan bunga ni sesuai...coz selalunya bila ada anugerah pasti ada yg dapat bungakan....ok la tu......bila disatukan ketiga2 kotak cuppies ni akan dapatlah satu lagi baris wording ZERO MC AWARD.....


Charity...BM country club

0 comments



antara artis yg hadir,ning and farah alia....

pengetua SMK Convent(tudung merah)....
yg tudung hitam dgn kacamata tu la Mona..my stall's partner..

Stall kami tercampak jauh kat corner coz..???!!!!biasalah kekdg tu pengurusan tak begitu tip top....mcm mana pun we have fun....jualan habis b4 12 noon...Mona buat rojak mama and akak buat mini cuppies dgn key chain(tak sure panggil apa actually~ala2 yg dok gantung kat h/phone tu la...)....best jg dok hujung ni...kami siap bentang tikar walaupun stall kami diblok oleh perpustakaan bergerak dan blok2 pameran kepunyaan perpustakaan....akak buat sikit aje bancuhan tu...risau klu tak habis nanti......tup2 habis awai lak...mungkin sbb jumlah kupon lebih dari makanan kot???????????anyway klu ada lg karnival mcm ni ,kami nak joint venture lg....mona nak tukar menu...nasi lemak Melbourne....ada lagi 3 artis yg mai...fauziah nawi,tony yussof and zizan nin....layan....TQ to PIBG SMK convent coz bg akak satu pengalaman baru...






***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers