addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Friday, November 27, 2009

another suprise 4 beloved hubby (B036)

0 comments


yang ni pulak Fida order dari KL...nak buat special coz 1st time celebrate birthday suami.....nak warna merah dan putih.....


Suprise dari Vietnam (B035)

1 comments

another International order.....actually Ushaa ni dari Penang,tp ada di Vietnam....Ushaa call dari sana buat tempahan utk the love one kat malaysia.....nak buat suprise gak....katanya,Nitiabalan suka MU dengan F1 Ferrari.....wording Ushaa yang bagi....so ,inilah hasilnya....hope u and Nitiabalan love it....Tq 4 the order.....don't worry Ushaa,i dah letakkan small card together with the cuppies.....


suprise utk esan (B034)

0 comments

EEra actually nak roses...minta maaf ya,akak baru dok practice...tak jadi dik....kelakar betul...nak kena banyak menuntut lagi...cuppies ni kena buat suprise delivery....selalunya lelaki klu kena telefon dulu utk buat suprise mesti susah...ada yang kata salah orang kot,ada yang tanya punya banyak soalan sampai dah tak jadi suprise lagi,kenapa takut minah buat direct selling ke????ada yang bawa geng takut akak ni mai nak pukul bukan nak hantar hadiah...dan banyak lagi lah....tak semua tapi kebanyakan lelaki ni dah la tak pandai buat suprise,bila kita nak buat,mereka macam tak percaya....pelik ke ada orang nak hantarkan hadiah utk kita.....mungkin la kot....kalau kita mesti seronok tak sabar2 nak tengok apa dia kan.....HAI....finally kek ni sampai gak,tapi tuan empunya diri tak ada,so akak pass aje kat ibu kpd tuan empunya cuppies.....katanya akak ni dari kedai kek ke????boleh aje la tu...masin mulut nanti,inshaAllah termakbul.....AMIN....tq EEra.....

***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers