addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, April 28, 2009

announcement buat semua

0 comments
RIBUAN AMPUN DAN MAAF UNTUK SEMUA KERANA TAK DAPAT NAK UPDATE BLOG.......KOMPUTER KU ROSAK...MULA2 START DENGAN PRINTER ,LEPAS TU MONITOR AND FINALLY THE CPU....ADUH....TENSION....GIVE ME ONE TO TWO WEEKS TO SETTLE THIS OK....NANTI AKAK UPDATE SEMUA YG TERTINGGAL BALIK....

Tuesday, April 7, 2009

Ferarri utk June (B030)

1 comments

Cuppies utk June...macam yg akak bg tau June hari tu ,design yg simple aje boleh buat sbb akak kena buat utk wedding....Ini lah hasilnya....Jun nak Ferarri merah...akak tak sempat nak cari model yg lain...ini aje yg ada...beli kat shell....boleh ka ferarri tu??....tak pi tgk F1 kat sepang ke???? nanti klu ada rezeki June order lg akak buat yg lebih comel ok....klu nak yg 3D mcm yg Jaz punya kena request seminggu awal...nak buat bentuk tu kena ambil masa nak kering kan dia....harga boleh tengok kat sebelah.....tak mahal pun....June kata kek sedap sebab sebenarnya Jun tak suka makan kek Vanilla tp syukur alhamdulillah dia suka makan kek ni...bagus..bagus...bagus....TQVM.....nanti kita call ok....

cuppies hantaran Zaharim utk Siti (W001)

0 comments

Campur2 lah...bunga dr white icing,yg lain bc....terkeluar tema....saja nak cuba rona hijau and yellow....layan je lah.......


Wedding adik ipar ku.....

0 comments

Hawa khusyuk buat keja.....Tq girl....


Ini aje lah gambar yg berjaya di ambil ....hari tu aje kami buat campur tolak 500 pcs.....termasuklah yg Jun order dan utk hantaran......Amatur buat kerja dengan satu oven.....yg medium saiz plk tu....adui....penat...nasib baik ada Hawa tolong dari 10 pg sampai 11.30 malam....tima kacih byk2 ya Hawa..klu anty sorang rasanya anty buat 200pcs aje....tema nya coklat colour...ada yg letak choc dan ada yg letak cream.....akak start 5.00am 3 hb...akak selesai 5.00am 4 hb...punyalah letih dan mengantuk....esuknya kenduri rumah perempuan......pakai lawa2 tp nak lena.......sakit pinggang lg,sakit kepala sampai tak boleh ada gegaran sikit pun.....dah petang tu kena aje air paip terus demam.....panadol cari kat umah kenduri pun dah tak jumpa.....last2 pi klinik le....dr bg ubat demam,sakit kepala dan antibiotik....masa org tengah 'berdah' akak lena......syukur alhamdulillah serasi dgn ubat tu jam 10pm akak dah ok....baru blh buat keja....minta maaf sebab tak dapat nak menolong sgt siang hari tu.....anyway wedding sunday tu berjalan lancar...Selamat pengantin baru semoga berbahagia ke anak cucu......utk zarim ,isteri bukan utk disayangi 3,4 tahun aje tau.....jg curang dan tak jujur pada kesetiaan isteri.......10 thn pun mesti layan isteri mcm baru kawen tau....Utk ct,jaga zarim ya,tolak ansur dan .....akak rasa ct lagi terror lah......Good luck.....



Thursday, April 2, 2009

happy graduation-a suprise gift

0 comments
Actually nak update blog this weekend tp bila teringat kan Jaz yg oder cuppies ni buat hubby tercinta...kenalah jg masuk awal....Jaz buat suprise gift utk hubby....so nak la tgk hasilnya mcm mana....akak sampai sesatla mencari jln ke opis husband Jaz...actually tak la sesat lg cuma tak sure kat mana nak pi...kawasan perusahaan tu luas....banyak lak kilang dan off...bila dah dapat petua dr Jaz sat aje dah jumpa.....Jaz terus call after hubby call dia....happy aje suara dia...katanya suami kata comel dan sayang nak makan...Jaz happy ,akak lg happy....utk hari ni mission accomplished......suka sgt bila dengar suara Jaz tadi.....InshaAllah Jaz nak replace another order early may manti....no worries akak dah blok 1 mei utk Jaz.....ada perubahan tarikh just let me know ok...TQVM.....p/s:topi ijazah and scroll atas rumput nak bg sesuai dgn combination tema,graduation and MU fan....BEST........



***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers