addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Wednesday, February 25, 2009

Farisa dah qhatam al quran...TAHNIAH

0 comments



Akak tersentuh sangat bila dapat order ni dari Mona.....bukan apa neighbour sebelah umah dia pun buat cup cake jg tp sanggup tempah kat akak,dah la jauh nak kena mai ambik...Mona order 5 boxes 4 pcs cuppies,13 boxes 6 pcs cuppies and 18 pcs in individual pack.....TQVM Mona....seblm ni Mona dah pernah order utk birthday Farisa.....akak tak sihat sangat 2,3 hari ni......bila kita tak sihat mula la mixerpun nak ikut sama.....tension.....bila buat cuppies and bc rasa macam tak menjadi jd aje... susah hati jg...orang sakit yg buat la kan.......tp Mona ada hantar feed back katanya kwn dia sayang nak makan...rasa kek pun sedap mcm yang dulu jg.......syukur klu mcm tu...blh la akak tidur lena........alhamdulillah atas segala rezeki dariNya.....design cupcake tu akak ciplak cikgu dibanya...mintak halal ya sifu...yg ice cream tu redah aje....

Monday, February 23, 2009

Julia & Rizan engagement (E003)

0 comments



Cuppies yg diorder last minutes....tak jadi hal coz akak pun dok goyang kaki aje...mula2 tu yana ,kakak kpd julia nak order kek.....tp bila dah tunjuk gambar dlm blog terus tukar idea ke cuppies.....cuppies ni utk diberi kpd pihak lelaki......bila time mai ambil Julia dah sayang lak nak bg kat depa.....comel katanya...tak pa julia nanti boleh order lg utk makan2....nanti hari kawen bolehla order utk meja pangantin......tq very much girls........


Thursday, February 19, 2009

cuppie utk anak2

0 comments






akak ada jg ambil order utk 6pcs/pack....minimum order 4 kotak.......order ni dari anak2 remaja......macam2 idea depa....akak layan ajelah......seronok jg bila buat cuppies2 ni....rasa mcm jd budak2 balik.....chiky and cute......



brownies in a cup

0 comments

ini cuppies versi brownie....mula2 plan nak bake dlm square pan tapi tak jumpa la pulak....yg ada lebar sangat......so kita tukar pesen....rasa still maintain brownie tp dlm cup....semua yg rasa kata sedap....anak akak yang tak suka ada bendasing(almond) dlm cake pun kata sedap.....saja buat utk makan2 sebab minggu ni tak ada apa2 tempahan....so kita tempah sendiri le......

Saturday, February 7, 2009

SAVOC NRU anniversary

0 comments



Lina order pagi2 jam 8.00......hua...hua...hua....hari ni actually ada hari keluarga RT kat taman akak....ada la jg plan nak pi coz berjiran lah katakan akak ni.......dok tengah kalut2 buat apa yg patut Lina cal nak order cuppies.......rezeki jangan ditolak,bala jangan dicari.....apa salahnya akak buatkan....lagipun hari ni tak ada order........so akak pun setuju je le....Lina nak ejaan ANNIVERSARY tu satu barisan.....atas sebiji cup cake dgn satu huruf......mcm mana nak susun ni......katanya utk function kereta....akak pun tak le tanya habis kereta apa......Lina nak gambar kereta2 le.......rupanya convoy SAAVY.......comel dan cantik2 plk bila dah beratur kereta2 tu(akak tengok masa pi deliver cuppies kat petronas).......klu tak bolehla di lukis lambang savvy ke,lukis kereta savy ke,lambang proton ke....wah!macam terror......skill tu ada cuma tak tau la hasilnya mcm mana......fedback belum dapat lagi....harap2 Lina and all the 'savvyes' suka and enjoy eating the cuppies.....TQVM for the support.........

Friday, February 6, 2009

Birthday Cuppies (B004)

0 comments

Mr and Mrs Chua order utk monthly birthday party.....Best kan ada aktiviti mcm ni........cuppies ni akan dibawa ke Sg Petani.....Hope everybody will like it and enjoy eating.......

***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers