addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Thursday, January 29, 2009

Cuppies farewell

0 comments

Lina tlg orderkan utk kwn office yang nak tukar kerja......Dia nak 30 pcs aje dengan wording Bye-bye friend.....kwn yg order tu lelaki....apa nak lukis ni....fenin la juga sebab katanya apa2 aje....I hope you all suka ngan cuppies ni....TQ Zafri(klu salah sory)....utk Lina TQVM kerana banyak support akak........

Cuppies raya Uncle Chua

1 comments

Uncle Chua order utk open house kat umah dia......combination of white icing and buttercream.....Hope you like it.....

Sunday, January 25, 2009

cuppies utk makan2

0 comments
yang ni siapa lg klu bukan order dari Hawa......dia nak corak bunga aje......Awa datang order ngan Nina ......mula2 tu try buat dengan 2 warna extra....yellow and blue...konon nya nak bagi nampak colourful......tp alamak jadi macam clown la plk...byk colour sangat...tak cantik langsung....so akak decided to keep the pink,white and purple only.....Awa and family suka....so TQVM again........

cuppies bertunang lagi (E002)

0 comments

Cuppies ni customer Malina dari KL yang order......klu bertunang or kawen tu corak bunga la ye...tp ada lain sikit coz ada bee ngan lady bird nak menyibuk sekali atas cuppies.....nampak tak??????nak buat gambar lain tak pula diberi tema.....klu ada tema 1001 mlm ke blh le akak ciplak kek mawi dgn bantal2 tu......malina nak kotak simple aje...terlupa lak nak snap gambar kek dlm kotak...layan je lah.......TQVM malina...ILUVUlah......

Wednesday, January 21, 2009

Happy Chinese New Year (bab 2)

2 comments








ha...ni la 5 set cuppies dari white icing......sama tapi tak serupa.......sory kak yati klu tak berapa perfect........akak antara yang terawal order cuppies dgn white icing........klu ada tersenget,terpucat,tercabut dan segala jenis ter...lagi tu......saya minta maaf banyak2 ye....anyway kak yati kata rasa dan design semuanya ok.......kak yati pesan nanti klu dah maju dah banyak order rasa cuppies tu jangan lari.....kekal kan rasa......maknanya sedapla kot....he..he...perasan sendiri........lawa tak ox saya cikgu dibah......





Selamat Hari Raya China.........(bab1)

2 comments

Gong Xi Fatt Choy,Gong Xi Fa Chai or Gong Xi Fa Cai.......hope semuanya bawa maksud yang sama.......hari ni memang hari rezeki......kak yati dari prai tetiba call nak cuppies utk chinese new
yr......dari satu kotak ke 2 and end up to be 6 boxes......5 dari white icing and 1 buttercream......kak yati minta tlg hantar kat off di prai.Sedih jg sebab tak dapat jumpa dgn tuan order....She is so friendly in the phone....rasa macam dah lama plk dah kenal....kak yati pun ada bg I a very good advise......TQ for the advise and the orders ye........Semoga akan ada lebih banyak order di lain masa kay.....TQVVM........oh ya klu ada yg perasan spelling GONG kat atas tu silap don't worry ,dah buat ammendment b4 delivery,nasib....he...he....




Thursday, January 1, 2009

Happy New Year

0 comments





Happy New Year 2009,Selamat Tahun Baru 2009...........Uncle Chua yang order cuppies ni utk neighbour.......ada open house....cuppies ni dibuat betul2 pada tahun baru 2009......First cuppies for the year....hope for more to come in the future (INSHAALLAH).......buat cuppies ni awal pagi walaupun Mr Chua nak ambil petang dlm jam 5.30........takut tak sempat siap coz pagi 1/1/2009 tu kena pi orentasi sekolah anak......orentasi selesai dalam jam 11.30.......amatur mcm akak ni ambil masa lama nak 'kelebek' dan nak cari idea utk design......kalau nak tgu balik orentasi mesti tak sempat siap........Uncle cakap semua orang tak mau makan cuppies ni sebab sayang tengok cute sangat....betul ke cute!!!....TQ,TQ.......seronok bila semua org suka...TQVM buat Mr and Mrs Chua.....hapy new yr.....

Million Dollar Club

0 comments






Cuppies ni kak Sal yg order utk semua business partner dalam group dia.......sempena pelancaran MillionDollar Club.......Very sory tak dapat nak join coz kena pi hari orentasi kat sekolah awin......cuppies 36 pcs dengan perasa vanilla....lengoh la jg tangan dok buat Dollar sign tu...apa2 pun tqvm dan semoga semua yg dapat cuppies ni termasuklah org yg menghasilkannya tu bertambah semangat dan InshaAllah dapat join the club satu hari nanti....INSHAALLAH.......amin
0 comments
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009 .
SEMOGA HIDUP KITA AKAN LEBIH BERBAHAGIA ,DIMURAHKAN REZEKI DAN DIBERKATI ALLAH DI TAHUN BARU INI.
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers