addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, March 14, 2010

selamat bertunang (E024)

0 comments


still the same order...dari amirah......tq...

akmal and amira (E023)

0 comments


Nuramirah order utk bertunang......suka tak komen la sikit....tq...

1St anniversary

0 comments


Wida order dari KL nak kasi suprise kat....tq 4 trusting me.....hope u like it...

Awin and zahid.....(E022)

0 comments


Awin dah kawen...he..he..he....awin lain ni....Nurul nak kasi hadiah kat kawan....tq gulz..

Ct rohana & azmer (E021)

0 comments


Mazliza nak kasi hadiah kat kawan yg nak tunang......tema coklat......Tq..

Hana 4 tahun..(B069)

0 comments


Taraaaa.......ok ke minie mouse tu.....akak minta maaf coz tak mampu nak lukis dgn badan sekali...kek kecil sangat.....tq..



Adi 3 tahun (B068)

0 comments


Adi dah 3 tahun....wah...ni kira last minutes ni...cita nya akak sibuk sgt minggu ni ....ada kenduri adik beradik....so limited order aje....bila dah cukup 5 order maka yg lain nya terpaksa akak tolak.....memula tu akak dapat order dr hamba Allah ni nak 2 boxes-satu liverpool dan satu lg utk bertunang....guna garnache.....akak pun tutup la order untuk hari tu coz dah cukup 5 set(so mana order yg masuk terpaksa akak tolak)....tup2 si polan ni pi cancle....sedih jg tapi berniaga tu mcm ni la.....kekdg org fikir yg keja buat kek dari rumah ni remeh ...boleh ikut suka hati aje.....tp syukurlah coz kak azlina tiba2 hantar msg nak Arsenal and minie mouse......tqvvvvvm...muah...


hapy Birthday (B067)

0 comments


Dari geng undang2 lagi...kali ni untuk besday Cik sham lak.....tima acih....



***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers