addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, February 27, 2011

hapy beday nurul asyiqin

0 comments
bunga sejambak dah tukar jadi bunga sebakul...tqvm noraini....

lilo and stich

0 comments

telinga capang...tq sakinah...U'RE MY EVERYTHING..D luv D...

luv ibu

0 comments
Saja nak bagi kat isteri,kata Jaafar.....SO SWEET..........

hb lya and yan

0 comments
tq Elda...layan....

epy beday awie

0 comments
tq syafikah....

Monday, February 21, 2011

makan2..

0 comments
yg ni utk makan2 sefamili....tima acih.....

happy birthday safwan

0 comments

happt birthday...tqvm......

Saturday, February 19, 2011

PERKEP.....

0 comments


tqvm insp. sheda......200pcs in a single casing....interesting tp it a nightmare....maraton 29 jam....logo tu nampak mcm senang tp bila lukis tak senang beb....rasanya sbb 200 pcs kot ....satu hari tak cukup for my age(huhu...dah semakin senja ke????)...klu ada assistant boleh kot.....hai tak mampu lagi rasanya nak ambik assist.....ada satu tulisan PERKEP langsung tak nampak huruf....punya mengantuk....wa pi nap 15 min pas tu sambung lg.....sharp 10.45am,baru siap....sempat la nak urus rumah and diri seblm Insp2 tu sampai jam 11pg....tahu kah anda yg utk menjadi seorang Insp polis sekrg ni memerlukan satu lg kelayakan....kena cantik beb....Insp pompuan kat IPD perda yg mai umah akak semuanya cun melecun......dulu yg akak tau nak kerja kat BSN aje kena cantik....klu tak tak dapat le kerja.....hai nasibla zaman minta kerja akak dah over...klu tak dari awal grad kena buat kek aje la...tak ada org nak employ.....

selamat bertunang-nuramirah

0 comments
tq gurlz....layan....

art luv rozy

0 comments
order dr kawan Hawa...tq semua...

Wednesday, February 16, 2011

sponge bob

0 comments
masih lagi Fatehah nye...tqvm

taman bunga

0 comments
tq fatehah......

hapy beday kak Ar and sufi

1 comments
tq syafikah.....

Tuesday, February 15, 2011

Ushaa's wedding day

3 comments


happy nye bila dapat order ni....takut pun ada gak....tq ushaa coz percaya kat akak...ushaa pun ada order slice cake utk tetamu2 yg hadir.....gambar tak ada...lupa nak snap...cantik sgt ushaa mlm tu dgn saree merah.....moden indian wed....very interesting...akak tak pernah tgk....tak ada la wed yg macam shahruk khan dlm filem tu...mungkin tu kat temple.....makanan halal dan bau punyala harum...tq to ushaa's mother coz jemput kami 3 beranak makan kenduri....malangnya akak tak boleh tgu lama...kena sembahyang maghrib beb....tp dapat tgk pengantin pun dah happy sangat...TQVM to ushaa,hubby and family.... InshaAllah ada rezeki nak buat lg kek mcm ni......

Monday, February 14, 2011

hapy beday ehsan

1 comments
maap byk2 ya dik....payment have to be made B4 the delivery......akak ni meniaga cari rezeki...semua payment mesti la COD atau in advance.....bukan hal percaya atau tak tapi itu lah peraturan meniaga......nanti bila adik ada business sendiri pasti adik faham masalah ni.........haiiiiiiii.................

happy birthday BIHA

0 comments
Liverpool Fan...tqvm

hafiz luv nisha

0 comments
geng dgn yg bawah...tima acih byk2 tau....

selamat bertunang-hafiz

0 comments

warna semua hafiz yg bagi.....layan..tqvm.....

Azimah luv Shakir

0 comments
order dari Ani...TQVM...combination of light orange and light pink...seweeeettt...

zurina nye

0 comments
sambungan yg minggu lepas...ni hantaran utk apa akak tak pasti.....nanti kita buzy body kan diri ya....hehehe...tqvm Zurina and family....

hantaran cuppies

0 comments
order dari Yus...on behalf......tqvm...

aina is 7th...

0 comments
Pn azlina order utk Aina lak....bila tema nya princess maka tinggal kasut dan baju aje le...princess nya tak reti nak lukis...very the sory...hapy bestday Aina and tq cikgu..

as luv pa8 and HB adam

1 comments

ni Ida yg order utk cousin....yg bawah tu utk bestday adam...tqvm..

Tuesday, February 8, 2011

hapy befday shasha...

0 comments
kek tak sampai lg kat tuan empunya badan....dr semalam akak dah upload FB...blog baru masuk...saja nak bagi Shasha ternanti2.....sabarrrr......my H kena chair meting pg ni....tu yg lambat tu.....nak sampai dah.......harap2 dia pandai cari umah kat air itam tu....tq khairi....

versi buttercream

0 comments


ada dslr,ada lolypop,ada guitar...and ada phineas,ferb and friends....tqvm kak hana....bolehka susun kek tu...kalau ada pic dgn kek and cuppies bolehlah email kat saya satu....nak post dlm blog....


alat2 menjahit...

0 comments
ni utk anak perempuan kak hana....betul ke yang ni???i like...

Phineas and Ferb

0 comments



ada 4 set semuanya...ada phineas..ada ferb..ada car ...ada icecream..ada cupcake...ada hadiah...ada kwn2 phineas and ferb......wah cabaran melukis...tqvm kak hana....

Phineas tengah main kriket...

0 comments
Birthday party utk Irfan....Irfan minat Phineas and ferb and join team kriket kat school.....ok ke kek dengan cuppies ni....tqvvvm...

shakina wedding

0 comments

ni hadiah dari cousin akak kat Kl tu utk teman sekuliah......kwn dah kawen...baby bila ya....plus minus....hemmmmmm....

syikin and zul

0 comments
huhuhu....hazwani nak colour purple.....akak ingatkan nak matchkan dengan rumput yg lebat tu....tqtq..utk acara apa ya ????

honey and azack

0 comments
tq niza...nama2 dlm FB katanya...

jom makan-makan..

0 comments



50 ganache and 50 buttercream.....tq akak......
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers