addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, March 21, 2010

bahagia sampai syurga

0 comments


order dari Awis...1 1/2kg...nak butter cake dengan filling choc ganache..akak buat 2 layer dengan bc and ganache...nak rona gold....ni colour gold yg akak beli khas utk kek ni...dekat label bottle tu tulis GOLD....tp tak kilat le beb...ok lah tu ...awis nak yg rasa sedap drp secret recipe....ok lah tu akak berjaya gak wat kek ni dalam 2 hari nye order...klu kat SR kena beli yg dah siap ada kat rack kan....tak ada chance nak cari bunga simpul2 ni..he!he...jangan ambil hati tau...InshaAllah sedap....


semoga panjang umur wan (B073)

0 comments


khas utk tok wan.....sekali sekala kasi wan makan manis...semoga sihat2 selalu and panjang umur wan...amin...ha,ni la last cuppies utk kak azlina and the gang...5 kotak semuanya....yg ni paling mencabar...bukan apa,akak dah kehabisan idea..kena talipon maz minta tolong...he..he..last2 ini lah hasilnya...happy sangat bila kak azlina,maz and semua2 suka dengan cuppies2 ni...tq 4 the support....


hepi besday Najwan (B072)

0 comments


najwa suka kenderaan....ini aje yang terlintas di minda...ada lori traller,ada pick-up,ada keretas(banyak so ada 's') and yg paling akak suka chu,chu train tu.....

get well soon

0 comments


semoga yang mendapat cuppies ni akan cepat sembuh dan sihat hendaknya...amin....



0 comments


Alamak!!!ada ke sesiapa yg perasan wording tu salah susun...actuall "to my dear sis"...akak dah tersusun "my to dear sis"...ini la kalu dah banyak sangat kena lukis satu hari....jadi fening...sori lah....tqvm....



HAPPY BIRTHDAY ERA (B071)

0 comments


era nie suka masak.....so kekawan request nak gambar - gambar untuk memasak ........tq....

happy 2nd anniversary

0 comments


dari asyraf utk isteri tersayang...sori akak lupa letak kat...hari tu byk order..terus lupa...maap ya...hope both of u like it...tq


capix & cidot

0 comments


order from nurul......dah booking untuk 2/5/10...graduation.....tahniah....tqvm
occasion,akak tak pasti....engagement or birthday or utk makan2....lupa nak tanya...sori..

hepi beday mummy and daddy (B070)

0 comments


nampak ke bentuk hati tu??design ni came from Shafinaz,minta tlg June orderkan.....siap kasi drawing lg...lengkap dgn font,backgroung colour etc...bila dah di lakarkan di cuppies ni la hasilnya......awat susah sgt nak upload ni...rasanya 1/2 jam baru masuk satu...tension....


***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers