addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Monday, February 15, 2010

happy birthday JJ...(B061)

0 comments

Plan mula2 tu Lina nak suruh antar kat kindi JJ aje.....katanya JJ dah excited nak cuppies birthday BEN10....walaupun dah banyak order hari tu akak gagah kan juga...kesiankan JJ ....tapi JJ demam masa hari nak hantar cuppies...so hantar kat umah aje lah nampaknya....harap2 JJ dah sembuh sepenuhnya...

Ina nye lagi...(B060)

0 comments


ha ni la yang untuk mak tok tu......comelkan...walaupun design simple tapi akak suka...comel lak rasanya...happy belated birthday mak tok..dari fawwaz,iman,nuha dan sicomel hana....

Nurain & Fazreel hijau lagi..(W019)

1 comments



Thn 2010 ni rona hijau masih menjadi pilihan pasangan2 bahagia .......akak ni dah hilang idea nak wat corak cam na...fining gak...tp memandangkan satu wedding cuma tengok satu design aje...akak kira ok la....bila tgk blog aje nampak sama kan...yg bawah tu singal pack,Ina cousin ku juga yang order...cuma untuk pasangan pengantin yang lain.....kat N3 atas nanti akak buh yang untuk mak mertua nya pula......TQVVVVVM ya.....ina & aza banyak bantu,tuhan aje yang bisa membalasnya....wah madah....

Azimah nak kasi abah..(B059)

0 comments


Azimah oh Azimah.......order paling last minutes tahap gaban.......tp disebabkan setuju dgn terms and condition lambat maka akak buatkan gak...bukan T&C apapun...corak dan flavour tak boleh request.....lagi2 yang susah...upin & ipin tu kira susah gila dik....tapi Azimah yang keja kat KL ni ok aje.... best.....tima acih ye dik....abah mesti seronok anak2 balik Gong Xi Fatt Cai sambut besday lg......

jambangan lagi...(B058)

0 comments


komati nak macam entry yang sebelum ni..nak colour purple....untuk birthday mak....Tq...

hello kitty dari mummy

0 comments


Komati nak buat makan2 kat umah....yang gambar hello kitty tu utk anak2....ada lg satu N3 kat atas ....

Nizam & Nisha big day...(W020)

0 comments




yang ni dari pasangan bahagia Nizam & Nisha....yang kaler green tu hantaran Nizam utk Nisha...yang oren dari Nisha...200 pcs pula order dari Nisha....tema combination of 2 colours...oren and ejau......tq tau banyak2...selamat berbahgia...
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers