addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, June 9, 2009

coklat

0 comments
saja testing buat coklat.....

kotak utk special guest

0 comments


kotak ni kawan akak Sue yg order...mahal la sikit coz susah sgt nak cari kertas kotak tu...kena tempah special lak.....tq

cuppies wedding lagi...

0 comments



yg ni Ct yang orderkan utk kakak....nak 3 boxex of 25pcs...bunga yg sesuai utk wedding.....terima kasih....


Rus and bat engagement (E004)

0 comments

cuppies wedding....mas oredr utk member....tq 4 the order....tq sebab tolong promote....

200pcs of boxes and 200pcs of cuppies

0 comments



Puan Yasmin order untuk wedding dia....tahniah....akak memang dah tak buat kotak coz tak ada org tolong tp kesian plk kat yasmin...order last minit,seminggu aje...200pcs kotak dgn 200pcs cuppies...lepas tu ada lg 25pcs fondant....akak berjaya buat 190pcs aje...yg fondant sampai terlupa nak snap photo...another maraton 4 me.....tqvm 4 the order...



happy teachers day

0 comments


cuppies ni cikgu anak akak yg order....52pcs semuanya......nak flovour coklat...


cuppies utk bertunang

0 comments


2 sets of 15 pcs cuppies.....satu utk bertunang dan satu lagi utk makan.....yg rona soft and sweet tu utk bertunang ,yg satu lg tu Az nak belanja kawan2 kat TNB tu makan ...tq 4 the order....


kelisa oh kelisa

0 comments

betul ke rupa ikan kelisa kak tu??????rasanya ekor dia tak betul...sepatutnya bulat kot.....cuppies ni Siti yg order.....nak gambar mickey mouse dan ultraman...dengan seekor ikan kelisa....aduh.....akak tgk dalam encyclopedia(betul ke ejaan)...tapi arowana tak ada...akak teka lebih kurang..tp masa akak pi Jusco,lalu kat kedai emas akak tgk ada kelisa dr emas tu ekornya bulat...sory le ya....cartoon utk anak2 dan kelisa tu untuk bapak le......tqvm.....

cuppies buah tangan utk anak2

0 comments


Cuppies ni Lina yg tolong orderkan utk kawan dia....akak teka aje tu utk anak2....mungkin jg utk sedara or kawan2...minta maaf klu salah.....design semuanya di beri...so senang la akak buat....yg susah cuma nak lukis snow white.....ultraman tu akak teka2 aje...tanya anak akak diapun tak sure....girl la katakan....dia pun tak pernah tengok cerita ultraman ....I hope u like it and tqvm 4 the order...


Happy birthday to me

0 comments

this is my 2nd kek...lebih cantik dan lebih kemas(perasan la plk...tp betul kan.....)kecil aje...since hubby tak beli kan kek kat secret resipi,so akak pakai la secret resipi sendiri...tak ada lah...saja nak cuba buat kek besar dr cuppies.....hasilnya akak puas hati....but I still love and prefer making cuppies.....

happy birthday ebbiee 2 (B008)

0 comments



Fasha call minta buat kan sebijik macam yg last week nya...agaknya lepas geram Fasha tambah lagi 25pcs...any design....jgn marah ye,akak usik aje....tak byk beza dari yg mula...1,2 amendment aje....yg menerima happy,fasha happy,akakpun happy...terima kasih byk2 4 the order.....



Happy birthday Ebbie 1 (B007)

0 comments

alahai...cuppies ni Fasha order dari Melaka....nak minta hantar kat politeknik kulim......so sampai date akakpun call la tuan punya kek.....balik perlis...seminggu baru mai.....kek ni ada akak guna edible image...hadiah kat Ebbie coz birthday dia sama dgn birthday akak...klu tak harga pakai edible image tu lain....so kek tu Fasha setuju untuk dibuat kenduri kat sekolah anan akak....tq...

Ben 10

0 comments

wah....cuppies BEN 10....nasib baik jadi.....punya le tension masa tu...roziana call nak gambar BEN 10 ......PC lak rosak...mana nak cari gambar ni....so apa lg kena la cari sticker......nasib tak baik sticker byk tempat dah habis.....minggu tu lak akak pi holiday kat Cameron ...so sticker tu beli la dari sana....wah jauhnye.....tqvm 4 the order.....nanti order lg k......he.he.he

Cuppies utk beloved hubby...(B006)

0 comments

Cuppies ni Zihan order untuk hubby tersayang....sorry lambat masuk blog...hope u like it.....tq 4 the order....

farewell cuppies

0 comments


Cuppies ni cousin akak yg order.....yg 36 pcs tu utk farewell hubby....nak bg kwn makan masa last day of work at the old office...cuppies sea world tu plk untuk si comel Fawaz,Iman dan Nuha......layan....


baby shoewr untuk baby Hayqal (S002)

0 comments




Very the sory everybody,akak baru boleh update....inshaAllah lepas ni akak cuba update paling lewat pun seminggu sekali k....akak cuba le ye......Jas order ni dah quite sometimes.....



***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers