addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, December 6, 2009

another great year Eera (B038)

1 comments


EEra nye birthday ni......comel adik akak yang sorang ni...HAPPY BIRTHDAY....red is eera favourite agaknya...setiap kali eera order mesti ada rona merah....kata org,kalau kita suka warna merah ,kita ni tegas,tetap pendirian dan garang sikit....betul ke Eera....nampak macam tak garang pun....he..he..he...Eera dengan Zihan pakat2 ya suruh akak buat roses yang tersemput2 akak cuba....sebab both of u kasi desing bunga yang sama at a same time...cuma rona aje lain...ingat tak pic bunga merah putih tu....malangnya kat Eera,akak buat tak jadi langsung,so tukar bunga...kena banyak5 practice ni...SIFU..tolong........buat Zihan,akak dok still mencuba lagi ni....kalau tak boleh gak akak pakai bunga pusing tu aje ye...inshaAllah akak buat beautiful-beautiful kat g-an ye....TQVM Eera......


hantaran buat Fiza (E013)

0 comments


Hantaran untuk engagement Fiza...ni kakak kepada Hawa......mula2 plan nak kasi chocolate...tp last2 buat cuppies gak....itu aje yg pandai buat pun......themanya rona purple mix with maroon...bunga stokin yang cantik tu akak order dari Miza(Armiza kraf)ada kat link akak....Miza ni memang terror dalam membuat bunga2 stokin,dip,gim dan lain2 kerastangan yang berkaitan....klu berkenan bolehlah order thru her blog.....actually akak dah sayang nak bagi bunga tu,tp mengenangkan tak baik dah niat nak kasi tiba2 nak simpan pulak,akak ringankan jugalah hati ni letak atas casing tu......hasilnya.....wah!!!cantiknya....tak kisah lah apa org lain nak kata coz akak suka,kak Siti suka,Fiza suka.......layannnnnnnnnn.....


selamat bertunang (E012)

0 comments


kak cik tolong orderkan utk anaknya,shakirah yang tolong orderkan untuk adik iparnye.....betul kan!!!tema untuk majlis tu hitam dan putih....tapi kata kak cik tak kisah lah apa rona dan design asalkan ada wording selamat bertunang...warna ni akak dapat ilham dari rona pijama anak akak...soft and sweet.....I really love this colour....



***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers