addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Sunday, May 23, 2010

Zana & Fahmy (W027)

0 comments


order comes from Syafa...balik dari KL utk wedding kawan...wedding sendiri bila dik???jumput le akak ye nanti....

Epy 9th besday Zanirah(B107)

0 comments


Akak ni dah kehabisan idea nak lukis apa...rasa tak patut sangat klu dok ulang gambar yg sama kan...tp bugs ni dah lama tak lukis so akak buat aje lah....kalau dad idea atau tahu apa yg anak2 suka..khaborkan lah so boleh akak usaha kan...klu tak boleh akak cakap la tak reti nak lukis.....tak tipu nye...he2..tq..tq..

Happy 1st birthday balqis(B106)

0 comments


Ramizah and hubby buat order utk princess Balqis 1st birthday...Memang peminat mickey and minnie mouse....semua brg2 Balqis ada gambar ni...comel Balqis....tq...wah!wah!wah! tak ada ke yg perasan spelling birthday tu dah terbalik D jadi birthpay...dah tlg pusing ke or dah abis selesai tp tak perasan pun...sori ya...

happy birthday muhd rahimi (B105)

0 comments


Miza oh Miza......jangan tak last minutes....Miza tolong on behalf kak Kalsum....birthday anak..tima acih sbb teringat kat saya bila nak buat cuppies...tqvm...

utk majlis makan2 di SIRIM

0 comments
hazlan yang order ni...50pcs plain choc cuppies dan 50pcs plain vanilla cuppies...malangnya akak lupa nak snap2 vanilla.......first time buat cuppies tak tutup "aurat"...rasa senang pulak...he3 tg guyzzzz....

Husna & Mail (W026)

0 comments


merah warna pilihan Fauzi utk diberi kepada Husna and Mail....suka la colour ni...tima acih..

faizal & Nasliza (E030)

3 comments


order dari Faizal......function akak lupa nak tanya...rasanya bertunang kot...kalau faizal tgk N3 ni nanti boleh lah tolong correct kan...tqvm...

happy 25th birthday hubby (B104)

0 comments


Ganache dengan logo MU...order dari Zami utk beloved hubby...last minit suruhl tambah lukisan reket badminton.....layan..

epy beday Wazir (B103)

0 comments

Kak Hana yang tolong orderkan...nampak tak mcm upin & ipin...ke nampak macam toyol......hua..hua..hua....tqvvvvm...

Happy birthday KML (B102)

0 comments


OOOOO....Indian dance...order dari kak Azlina.....mencabar imaginasi ni...mana tak nye Internet tak ada...so tak boleh le nak surf...gambarpun bukannya ada..nak tak nak kena le teka2 sendiri...tapi I happy dengan hasilnya..he3...kak Azlina ok ke?????

Naufal,Aisyah & Nazif

0 comments


Ely order untuk anak2...Tqvm...

thank you~dancing princess

0 comments

Still kak Hana nye......

come dance with me

0 comments

ha..ha...ha....boleh ke jd pelukis sambilan ni......kak Hana yang tlg orderkan utk kwn nya yang join dancing class...tqvm

Sunday, May 16, 2010

Animasi Nippon utk Fawwaz,Iman,Nuha & Hana

0 comments


Sukanye akak dengan N3 ni...klu nak kata perasan pun akak terima aje lah.....akak suka lukis sin chan...colour combination cuppies ni menarik.... kata Ina dia dah confuse nak bagi yang mana kat kawan....bagi sin chan tu kat Fawwaz,Iman ,Nuha and Hana...Hana tak payah,dia tak boleh makan lg...si comel 10 bulan dengan 2 batang gigi...comelnye dia.....Aza yg nak rasa flavour choc ganache ni...tqvm...lebiu all....

Spongebob

0 comments


Still order dari Ina...on behalf.....Ina tu sama la dengan cikgu Azfa....nak sponge bob and the fan club.....comel nye....akak ni memang suka letak base putih kan....actually kan bila letak putih gambar atau lukisan tu akak nampak lebih naik dan meriah....tak pa lepas ni akak letak rona2 lak sbg base k.....

Happy teacher's day

0 comments


Cousin akak Cikgu Azfa Fizarina tu yang tolong orderkan utk sekolah....dari cikgu untuk pengawas2.....ke dari pengawas utk cikgu2....rasanya dr cikgu utk pengawas.....asyik bergelak ketawa time dia ambik cuppies sampai tak perasan apa yg cikgu Azfa bg tau...kalau kat sekolah panggil cikgu Azfa,dia aje yg menyahut tp klu panggil kat umah mak...ramai la yang nak menyahut sekali...he3...satu family nama start dengan Azfa kecuali Pak Ain.....Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk membuat kek cawan ini....ayat mau betui..nanti cikgu marah....

Saturday, May 15, 2010

Selamat bertunang

0 comments


Syaza order utk adik....nak choc ganache dengan tema cream and cokelat...25pcs tapi kena bawak kotak sendiri sebab nak splitkan 16 dan 9 pcs.....he..he...very sweet colour...i like...tq...Syaza ingat tau nanti wedding bulan 10 kita buat kek dengan cuppies tau....

Dari MIMI utk kawan2 kat office...

0 comments

Chocolate garnache cuppies with pink roses.....Mimi nak rona2 pink yang sweet2......akak pun suka colour ni.....Awin lagi suka...colour favourite dia....tq...Mimi ada order wedding cake dengan cuppies...nanti kita tengok hasilnya...tungggguuuuu....

Selamat pengantin baru (W025)

0 comments


Black and white...noraini punya ni...mintak akak buatkan hiasan sekali kat kotak...tq...
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers