addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Thursday, July 29, 2010

0 comments
order dari Norma is the last order for the week.....akak dapat lagi satu phone call dari my brother bg tau yg mak tok dah masuk hospital...plan nak pi pg ahad tp coz ada masalah yg tak dpt dielakkan maka akak bertolak malam hari nya...sampai pg kat bukit jalil...susah la sekrg bila pudu station di tutup utk renovation....malamnya akak jaga tok kat hospital.....air mata ni asyik nak keluar aje bila ada dgn mak tok...especially bila semua org keluar....sedih bila ingat masa kecil dia yg jaga akak tp sekrg mak tok dah tak larat....syukur tok dah lalu makan and minum berbanding hari seblm nya.....sama2lah kita berdoa utk kesihatan mak tok akak kay.....akak minta maaf dari semua klu minggu ni akak agak pelupa dan kelam kabut sikit....klu terlambat balas sms or return call tu akak minta maaf...ada yg akak kena call balik coz lupa design....semua cramp up dalam otak...tak cukup tido...byk nangis...susah hati.....confuse lah.....Doa akak supaya mak tok akak lebih sihat hendaknya....amin.....

Happy birthday Hubby...norma((B131)

0 comments

Norma order khas buat suami tersayang....hubby norma suka main gitar....tqvm norma..

hari kecemerlangan kat sek Iean

0 comments



Cuppies ni akak buatkan utk hari cantin kat sekolah Iean..my anak dara sedara yang cantik menawan.....bantu mana yang mampu....kesian pelajar2 ni...setiap klas wajib buka gerai dan kena bayar rm300 pada sekolah hasil dari profit jualan....kalu loss pandai2 le nak cover...mintak la dari M&A bank(mak dan bapak)nak pi draw dari KAWANKU tak sure ada duit ke tak....hai mana perginya peruntukan yang dah dijanjikan untuk sekolah2....malang tak berbau....durian dengan belacan berbau le....



Ema's wedding

0 comments

My favourite...tak tidok malam takut kek ni tak jadi ...susah hati..tp klu tak try tak tau kan...bila dah siap tu sayang lak nak pi hantar...kek siap kotak lak tak buat lg...pukul 4pg baru settle...then baru akak boleh lena....tqvm Ema and June....


Nini & Azlan(W040)

0 comments

Tq melati....

selamat pengantin baru ~ habibah(W039)

0 comments


hadiah dari adik buat kakak tersayang....hope both of u like it....tima acih byk2...
0 comments
20hb petang akak dapat sms dari cousin bg tau yg mak tok akak sakit...akak ni dari lahir sampailah besar..kawin...dapat awin...tinggal dgn mak tok...bila pindah pun bawa mak tok sekali....kemudian mak tok pi KL tinggal dengan anak2 dia....bila ada kesempatan tu akak rajin gak p Kl...tp lately ni akak dah jarang pi....bila terima msg tu akak sedih sgt...Syukur Alhamdulillah H boleh cuti dan nak p sekali...kami bertolak awal pg selasa....sampai dalam kul 10pg...kesian mak tok...tak lalu makan...tp masih kenal kami...syukur...uncle akak yg dari penang pun dah ada sana....malangnya akak kena balik petang tu gak coz ada order....berat hati nak balik tapi tak sampai hati nak keciwakan Ema yg sebulan lebih awal buat order dan Habibah yang nak bg hadiah kawen kakak....InshaAllah akak akan ke sana semula Ahad nanti.....semoga Allah panjangkan umur mak tok...amin...

aiman solihin

0 comments

Shawn the sheep...nak sama macam N3 B4...

Wednesday, July 28, 2010

happy birthday Ina(B130)

0 comments

hello kitty...tqvm

happy birthday

0 comments

favourite design...layan...

Ani nak bawa pi Putra Jaya...

0 comments

2 boxes of same design with diffrence flavours cuppies...ordered by Ani....tq

9 pcs cuppies

0 comments

order dari Akma..tq

happy anniversary 4015

0 comments

happy anniversary 4015..dari En Rosli utk isteri tercinta....4015 tu means bilangan hari bergelar suami isteri...tq

Sunday, July 18, 2010

Cuppies merentas desa...

0 comments



Pn Azlina yang orderkan utk jualan di hari merentas desa kat sekolah...awin anak akak yg tlg orderkan....tak ada idea la nak lukis apa....hope both design ni ok...tq cikgu...

happy birthday hubby~fiza(B129)

1 comments

Wah! lama tak dengar cerita dari kwn2 ex-seoffice ni.....terkezut bila dapat call...nama dgn wajah tu ingat cuma tak sure sama ada org yg betul....bukan apa,kekwn ex-seoffice ni tak ada yg pernah support apa2 business yg akak buat semenjak berhenti kerja ni.....tp syukur Fiza ni ada gak recomen kat member2...tq gurls and to maznieta too....hai klu kekwn yg dari office satu lg tu lagi la...nampak aje muka akak terus lari..nak tegur pun takut....kita ni klu meniaga bukan nye nak paksa...tak kisah lah meniaga apa2 pun....klu tak mau beli akak pun tak nak jual..tp tak payahlah sampai takut nak bersembang dan bertegur sapa...tak sama standard ke???rasanya tempat tu tak lah gah sgt....melayu ni cuma utk meLAYU aje kat situ...bg cukup quota.....anyway tq utk semua yg banyak membantu .....

happy birthday Safwan(B128)

0 comments

order dari Mazliza utk anak sedara....hope safwan suka ngan teddy yang unty buatkan ni....tq

happy birthday suriati..(B127)

0 comments

zurina call jauh dari KLIA nak buat suprise kat adik...tq dik kerana support akak...adik zurina kerja kat petronas...tu yg nak logo petronas....

fatin & yusuf(E040)

0 comments

Selamat bertunang tema bola...layan...

Monday, July 12, 2010

order dr Iekin~orkid(W038)

0 comments


kawan adik iekin nak buat hantaran kawen......tqvm...

azmal & Shuhada(E039)

0 comments

akma tlg order on behalf...nak sama mcm azuli nye N3...

Sunday, July 11, 2010

happy birthday my dear...(B126)

1 comments

Ordered from Sapna from Sungai Petani....I'm so happy that u like the cuppies..hope to hear from u again..tq...

kek anniversary ~ jannah

0 comments

Jannah nak simple aje...sesimple mungkin akak cuba hasilkan...tqvm...

4 in 1

0 comments






Sheda nye yg ganache tu...yang lg 3 set tu Sheda tolong orderkan utk abg polis(betul??) utk diberi pada beloved wife dan jamuan utk kawan2...tqvm....baby apa khabar??mesti comel macam mama dia kan....
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers