addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, October 27, 2009

Eija nak hantar pi Dungun,T'ganu...(B023)

0 comments

ordered from Eija....Eija nak team bola,tp yg penting mesti ada logo MU....big fan of MU....she's going to mail this thru Skynet...I'm not really sure how but I hope the cuppies will still be in one piece with all the wording and logo.......Eija dah letak THIS WAY UP,FRAGILE and HANDLE WITH CARE sign...harap2 tu abg2 and akak2 skynet to boleh ikut le.....tp ada jg Eija bg tau yg skynet tak nak terima kek or kueh muih...takut hancus rasa.....anyway TQ 4 the support.....cerita la ending story of the cuppies....selamat tak sampai Dungun.....

Friday, October 23, 2009

red and white 4 Lan pulak.....(B022)

0 comments

A very last minutes order from Lan......I was out shopping for my sewing kit when I received his call...his taking back the cuppies for the love one in KL......wanted the one like adzi's...senang kan...similar design and colour....hasilnya superb he,he,he.......have a safe journey and do enjoy the cuppies.......TQ......

Suzana luv Zamri (W003)

0 comments

Sue datang jauh dari penang ,malang nye akak tak ada le sample except yg dalam blog tu aje....nak jamu bg rasapun tak da dik...tp sue nak datang jg sbb nak place order utk hari bahagia....awal actually sue place this order cuma colour je tak confirm lg....so inilah hasilnya...sue suka and happy with this cuppies.....TQ so much.......

Monday, October 19, 2009

dari Adzi utk suami (B021)

0 comments

adzi requested for this design....katanya nak yg macam I LOVE U BABY n3 16 september....suka pada heart shape tu.....red and white juga.....so walaupun design hampir sama tapi tetap tak serupa.....I like customer macam Adzi...senang ,terus bagi design macam mana yang nak...so I don't have to squeez my brain out .......tiru aje.....so,suka tak????I likeeeeee......TQVM.........dah menjadi trend order akak ni...klu start request flower,flower aje.....klu rona merah and putih nanti 2,3 n3 colour tu la gak...rezeki jangan ditolak,bala jangan dicari..kan,kan,kan......

Sunday, October 18, 2009

Wan and quiksilver.....

0 comments

Untuk Quiksilver fan....thankx for the order.....wan memang minat sangat dengan brand ni,masa datang pick up cuppies ni pun wan pakai t-shirt quiksilver.......since logo tu colour red and white,akak decided nak guna semua warna tu aje.....ok???hope u enjoy the cuppies as much as i enjoy making it......


Sarah Nur alyaa' Harisha.....(B020)

3 comments

mama zihan ordered for her princess Sarah Nur Alyaa' Harisha.....nak panggil apa ya....Ruzihan order utk birthday...50 pcs dgn nama....katanya for girls nak rona pink or purple....so akak guna 2 dua kaler ok kan...punya la perah otak nak lukis apa...akak tak pandai le nak lukis barbie....nanti tak jadi barbie jadi.................................muka org ni akak tak pas betul2......Hope Zihan puas hati.......nanti bg komen kay.......

Izham nak bawa balik KL...(E011)

0 comments



Thanx Izham.....Mula2 tu ada Izham call nak order utk hari raya,tp almaklumlah raya...kalah tangan ku dibuatnya.......tak menang tangan la tu.....pastu order lak for his brother's engagement...satu tu utk hantaran dan yg satu lagi tu utk makan2....TQVM.....



MY princess 1 st cake...

2 comments
Wah....ok jugak kan this little cake by my daughter.....dia nak lepaskan geram kat akak sebab tak kasi dia chance nak deko cuppies...so bila dapat kek ni dia guna semua BC yg ada dalam pipping bag......ambik mama sejibik....layan....kasi B-.....

Saturday, October 10, 2009

Zira's cuppies

0 comments

Order from Zira...to be delivered to Penaga...Quite a distance from my place....Zira requested for this design...simillar to miza's first (the final one to be made)....actually she gave 2 choices but bcoz of no wording involved,this design is more suitable...actual colour 4 base is cream...sory Zira ,terlebih kuning lak....but the flowers were still light pink and pink..i've added extra yellow to bring it up...hope u like it...congratulation and tQvM

Thursday, October 8, 2009

wah...Kek sebijik lah...

0 comments


Kek untuk anak kawan my husband,hai...mcm mana cantik tak????...akak ni lebih arif dalam menbuat cuppies dari kek,tapi untuk tak menghampakan teman suami,akak buat jg...rasa besarnya kek ni walaupun saiz cuma 8" aje....dah selalu tengok kek kecil....biasa la ,my hubby tak pernah ambil order ,so bila kawan dia segan nak call akak terpaksa la jg dia wat kan....bykla yg dia lupa nak tanya,nama birthday girl dan nak tulis apa atas kek.....bila call balik tak dapat le pulak....dia cuma ingat anak kwn dia tu sebaya ngan Awin...so akak pandai2 sendiri je lah...perasan tak setiap kali buat kek mesti rona putih.....he3 still tak berani nak main dgn rona atas kek yg besar ni...inshaAllah next post kay......


Tuesday, October 6, 2009

MSM~zero MC award

0 comments



Muizzah yg tolong orderkan utk MSM.....ada function utk raikan pekerja yg sihat2...yg tak pernah ambil MC...akak tabik lah.....tahniah bagi semua yg dapat award....Muizzah nak gambar logo dengan gambar yg sesuai utk pekerja2 yg berdedikasi ni....so pikir punya pikir akak rasa jambangan bunga ni sesuai...coz selalunya bila ada anugerah pasti ada yg dapat bungakan....ok la tu......bila disatukan ketiga2 kotak cuppies ni akan dapatlah satu lagi baris wording ZERO MC AWARD.....


Charity...BM country club

0 comments



antara artis yg hadir,ning and farah alia....

pengetua SMK Convent(tudung merah)....
yg tudung hitam dgn kacamata tu la Mona..my stall's partner..

Stall kami tercampak jauh kat corner coz..???!!!!biasalah kekdg tu pengurusan tak begitu tip top....mcm mana pun we have fun....jualan habis b4 12 noon...Mona buat rojak mama and akak buat mini cuppies dgn key chain(tak sure panggil apa actually~ala2 yg dok gantung kat h/phone tu la...)....best jg dok hujung ni...kami siap bentang tikar walaupun stall kami diblok oleh perpustakaan bergerak dan blok2 pameran kepunyaan perpustakaan....akak buat sikit aje bancuhan tu...risau klu tak habis nanti......tup2 habis awai lak...mungkin sbb jumlah kupon lebih dari makanan kot???????????anyway klu ada lg karnival mcm ni ,kami nak joint venture lg....mona nak tukar menu...nasi lemak Melbourne....ada lagi 3 artis yg mai...fauziah nawi,tony yussof and zizan nin....layan....TQ to PIBG SMK convent coz bg akak satu pengalaman baru...






Thursday, October 1, 2009

mini oreo cuppies

0 comments


Cuppies mini oreo.....oreo cuppies dengan cream cheese filling dan oreo.....buttercream topping with oreo on top....resipi my sister yg turunkan.....sedap sgt...boleh di dapati dalam 2 saiz...16pcs dan 25pcs.....saiz cuppies (M) aje......


hawa nak bawa balik hostel

0 comments


order ni kira las semenit la gak...dok tgh mood raya lg...klu nak ikut hati tu sethn raya pun tak cukup klu family dtg umahkan...tp sebab awa dah biasa dgn akak,akak gagahkan jg siapkan cuppies yg simple ni....awa kata kuih raya dah licin,tu yg nak bawa balik cuppies ni....tima acih la still ingat kat unty.....selamat hari raya.....
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers