addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, April 27, 2010

Happy birthday Maryam (B093)

0 comments


sekarang ni permintaan banyak untuk chocolate cuppies with ganache...Yus pun nak ganache gak...terima kasih....

i luv u Dhiya

0 comments

Still nak mcm B081...tp nak vanilla flavour...vanilla cuppies ni susah nak pegang ganache..ganache masuk celah2 and casing terbuka...tension gak coz byk cuppies yang kena discard...so yang terselamat tu pun ada yg dah nyawa2 ikan...anty ganti 2 pcs cuppies dgn coklat coz vanilla dah keluar dari casing...hope cuppies tu ok....

Happy 6th Anniversary baby...

0 comments

Mira yang tolong orderkan...nak yg sama dgn N3 b4....sory ,wording baby dah jadi sayang....baru perasan...

Happy 21st Azhar (B092)

0 comments


Ordered from Didi....Sponge Bob yang minat Chelsea....dan Azhar yang minat chelsea and sponge bob...thankx..

belated 29th beday sayang (B091)

1 comments


My urgent order....actually more to last minutes le....jd cerita hari tu banyak benda tak ada stok...cocoa powder,whipped cream,egg......memula tu tak berani nak confirm...vanilla aje yang ada...ganache rasanya cukup.....tp syukur kpdNYA kerana diberikan jalan penyelesaian...alhamdulillah......tq


hapy anniversary my lovely umi

0 comments


Buat Umi tersayang....dari cikgu suami ke cikgu isteri...zaini ke yan....suka ke...ni jambangan dengan bunga 3 kuntum aje..I luv U le maksudnya,apa lg....tqvm cikgus....ada rezeki order le lagi utk 10th anniversary...kot2 la masa tu ada cuppies pesen baru ke...


Cuppies bertunang (E026)

0 comments


Yang ni Azura nak buat buah tangan utk hantaran pertunangan.....rona ni tak pernah mix lagi...sweet sangat....walaupun bunganya sama aje tapi combinasi rona tu memang lain dari yg seblmnya...tq Azura...

Hapy beday Nur Miza Hanisah (B090)

0 comments


Azura nye......happy beday Miza Anis....simple tapi penuh dengan kek...

Syafikah

0 comments


Buat makan-makan dengan kawan-kawan....still dari kak Ina...tima acih ya kak....

Jom balik kampung

0 comments


the 2nd set...kak Ina nak bawa balik Kelantan.....ok ke kak Ina tema balik kampung ni?....minta maap bebanyak coz tak upaya nak buat rona pink and merah semuanya.....


Monday, April 26, 2010

Hapy Beday Hadis (B089)

0 comments


1st set of 16 pcs cuppies buat Hadis...order dari Kak Ina.....

H birthday......

0 comments

H tak berapa suka kek...except for cheese cake...time tak ada nak buat so decide dgn Awin buat choc ganache dalam solo cup utk dia.....

Happy Birthday Mama (B088)

0 comments


Nurita nak yang macam N3 happy birthday mak tok.....tq gurlz..


To my lovely mum ((B087)

0 comments


Istimewa dari Azura buat mak tersayang.....banyak kejutan buat mak ni....50pcs vanilla and choc cuppies....tqvm


Sunday, April 18, 2010

Arisya nya gak....

0 comments


ha ni la cuppies kesinambungan utk Arisya.......layan...

happy besday Arisya (B086)

0 comments



Cuppies utk beday Arisya....arisya celebrate her 11th birthday...mama kata arisya suka princesses...unty tak pandai lukis muka cartoon princess...so unty buat crown aje...ok...harap arisya and family suka....kawan2 pun suka juga....Suzana order 3 kotak in total...2 full design and satu dengan wording happy beday...tq..

Selamat hari lahir buat sayangku yang ke 29...(B085)

0 comments


Dari Ustaz untuk Ustazah tersayang......25 pcs choc cuppies dengan bunga2 rona purple....kejutan yang tak diduga,tersipu2 ustazah malu bila dapat suprise birthday cuppies dari suami tersayang...

hepy beday LINI (B084)

0 comments


cuppies utk birthday Wan Nur Malini....dari BFF awin,bella,farzana,nurul and anis....lini kata dia terkejut dapat cuppies ni,ni pun bella yg cerita...tapi cerita selanjutnya tak tau la coz Lini tak call Awin pun lagi....harap2 you all semua suka dengan cuppies ni...happy birthday and tqvm gurlz...


***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers