addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Saturday, August 29, 2009

aman khaliq is 2 (B017)

1 comments

Aman Khaliq ni anak sedara sepupu akak.....bapa Aman yang order ni......hai cousin dia dah lama meniaga cuppies dia baru tau.....actually kakak kpd aein ni rajin dok order gak.....so dah tau tu rajin la buat promosi tau.....he..he..he....HAppY BUFDAY boy......

Thursday, August 27, 2009

BEN 10 cuppies (B016)

0 comments

Pn Rohana orderkan utk birthday anaknya...nak cuppies BEN 10...kali ni akak tak buat semua karaktor yg BEN 10 boleh tukar.......teringin nak buat yg rona sedondon dan ada wording dgn kartun BEN 10 aje.....so ini lah hasilnya...hope Ruzman suka...tq krn sudi order lg.....

HaPpY bIrThDaY AyAnG (B015)

0 comments

Cuppies untuk isteri tersayang....Azlan buat order ni nak suprise isteri....nak ikut N3 yang mcm "happy birthday mummy"....akak tukar colour la coz takut nampak boring tgk rona yg sama....bagi cuppies dapat sejambak bunga sekali....Happy besday to Azlan's wife....TQ 4 the order...

Thursday, August 20, 2009

similar tapi tak le sebijik...(B014)

0 comments

Nampak mcm sama aje kan.....Linda nak bagi kat mak...kata Linda nak sebijik mcm N3 yg seblm ni....akak cuma tukar side bunga tu aje....colour,rupa,wording semua sama.....suka Linda masa dtg ambil cuppies ni.....Tq Linda 4 the order....nanti bila2 order la lagi..

SeLaMat BertunaNG MuiZZah (E009)

0 comments


Cuppies ni Miuzzah ambil contoh dari anisbakery klu tak salah akak....akak tumpang guna design ya dik....MuiIzzah nak sebijik mcm dalam gambar tu...klu nak sejibik tu akak tak berani la nak janji coz seni tangan tak sama...tapi since Muizzah put 100% trust on akak so ini lah hasilnya.....hope you like it........tq 4 the support....


First order dari Miza (W002)

0 comments


Ha...yang ni lah order yg paling mula2 sekali Miza kasi kat akak...tapi in between order ni ada la 3,4 order lagi yang Miza buat....this is the last order b4 puasa....harap2 yang ni bukan lah order yg terakhir ya Miza....bila2 terasa rindu nak makan tu jgn la lupa call akak....tq sis...


single cuppies with b'fly yellow pulak

0 comments

Pn Rohana yang order...lepas aje akak hantar cuppies yang ada butterfly pink tu,Pn Rohana call nak order utk buat hantaran wedding /bagi kat guest yg datang menyambut kot....tak sure la pulak....tapi nak butterfly yellow dengan small ribbon kat atas...so akak letak ribbon sedondon ngan rama2....ok tak Puan......tq 4 the order.....

HaPy BesdaY NoR AdUrA (B013)

0 comments

cuppies dari kakak untuk adik tersayang.....Bany dah banyak kali email akak tanya pasal cuppies...finally Bany order untuk adiknya Adura.....katanya nak rona terang...so inilah hasilnya...diffrent design dari biasa...hope u'll like it....TQ..

Thursday, August 6, 2009

HaPpY bIrThDaY MoM (B012)

1 comments


To beloved mother...June(june ni pandai buat hantaran dan baby gift~do check out her blog..ada kat my blog list) nak hadiahkan utk mummy...nak buat suprise...June nak flavour choc dgn design english...so akak decide nak guna rona light maroon dgn pink..pas tu buat design ala2 vintage....tak la sebijik cuma ala2.....paham ke???buat2 je lah paham......hope June,mom and the rest of the family suka dan happy menjamu selera.....hai tak sabar nak tgu my sister balik dr Jepun...rasanya dia ada belikan camera baru kat kami....so harap2 gambar akan jadi lebih sharp dan cantik lepas ni...anyway thankX to my handphone atas jasa2 mu selama ni....he..he..he..dah terkeluar topik...





Wednesday, August 5, 2009

choc strawberry lagi......

0 comments

cuppies utk Ira...rasanya Ira order untuk birthday dia...HAPPY BESDAY IRA.....Ira order 4 boxes of 16 pcs choc strawberry...spt biasa masalah utama ialah mencari s'berry....kat giant habis...care4 tak ada....last pi Tesco...ada banyak tp dah tak elok.....tgk kat satu area lg syukur ada 4 kotak....belek nyer belek...ok still in good condition....tanya jurujual kat situ bila stok mau mali....katanya tak tentu...so mau tak mau kenalah grab dulu yg 4 kotak tu...tak pasti qty s'berry tu cukup @ tak.....the next day cari lg kat giant...still tak ada..bila dikira ada exactly 62pcs termasuk sebiji tu kembar siam...tak dptlah org kat umah ni nak makan...kecian anak akak...esuk kita buat lain.......telan air liur aje lah hari ni tgk cuppies tu...so maaf le ye coz saiz s'berry tu beraneka.....klu kat Cameron bolehlah kita pilih yg gemok2 semua......tq 4 the order......

Monday, August 3, 2009

silap logo...hua..hua...hua....

0 comments

alamak akak tersilap logo la plk...nasib baik tak confirm order utk cuppies ni....klu tak malu aje....actually logonya simple aje.....ada tulis USM dgn rona purple....akak ada nampak logo tu...tp bila adak buka web USM under logo gambar ni yg keluar....fenin la sat tgk logo rimau tu......chelsea seekor aje....ni sampai 2 ekor....kenalah charge extra....klu tulisan aje remain the sama single packing price la ye..........sory daaaa........(lapik meja pun dah chip sana sini..he..he..he..)

USM ~ Function utk VIP

0 comments


Kawan akak ,Siti yg rekomenkan kwn baik dia dari USM(tq Siti,ilebiu)....50 pcs cuppies with purple butterfly....Akak nak ucap tq to Marini dan mas(butterfly)coz order kat akak hari tu...lepas aje akak buat design ni banyak betul permintaan berikutnya....tak lupa jg thankx to Miza yg tak jemu2 order....Finally buat Pn Sonia ,tq for the support.....tima kacih jg coz percayakan saya.....nanti saya buat lainlah logo tu....silap la plk.....ingatkan yg ada harimau tu ,rupanya yg ada tulis USM tu..... TQVM buat semua...


***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers