addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Friday, April 22, 2011

Happy Birthday Natasha Rania...

0 comments


Butter cake with fresh strawberry....musim buah strawberry baru berlalu..so dapat pun 1kg aje..jd lah...

nasha pic and spongebob..

0 comments

elmo and patrick....

0 comments


utk birthday Natasha..

Wednesday, April 13, 2011

ultraman

0 comments



tq Ushaar....

selamat bertunang

0 comments


order dari Fiza butik penganrin..tqvm..

SKJPB

0 comments



order dari siti arfah...tqvm gurlz...

Sunday, April 10, 2011

MENCARI MIRA

0 comments
PLEASE CALL ME ASAP...MIRA DARI USM..BUAT TEMPAHAN UTK 18 APRIL 2011

cake RIZQ

0 comments



tqvm...percubaan pertama......nampak mcm success...my daughter tgk terus kenal kereta....so jadi la tu...heheheh....

happy beday alessya

0 comments


kak jar tolong orderkan utk kawan...request utk semua mickey and minnie mouse tak dapat akak buat coz demam...hope you like it...tqvm and very sorry...

hapy birthday aliff

0 comments


tqvm liza

cuppies

0 comments


tqvm azura and norma

we luv u mum and dad

0 comments
thanks to Nida....

luv u abg

0 comments
TQ Norsiah...order sekali dgn Nida......

Saturday, April 9, 2011

hapy beday mama

0 comments
tqvm Shila...

L.O.V.E...love,love,love

0 comments
Kak jar kata kwn anak teruna kak jar yg nak order ni...nak gambar love aje..ok ke??TQVM

utk makan2

0 comments
tq kak Hajar.....

Monday, April 4, 2011

HARUS BACA

1 comments
Salam buat semua.... Terima kasih atas sokongan anda semua selama ini....Bagi rujukan dan panduan buat semua...

  1. Service penghantaran ke rumah


  • #ALAMAT hendak lah lengkap dengan NO rumah yang betul,LORONG bg rumah taman,LANDMARKS bagi rumah kampung spt sebelah masjid etc.....cth:betul2 belakang masjid or selang 5 buah rumah di belakang masjid....

  • #WAKTU penghantaran sama ada pagi sebelum pukul 8.30 atau lewat malam selepas waktu Isyak.Waktu2 lain agak susah......(kena ikut waktu H~very sori)

  • #PERUBAHAN dari ambil sendiri ke service penghantaran di saat2 akhir tidak digalakkan...sekurang2nya SEHARI awal.....cost minima RM10 ya....


  1. Design


  • #MAXIMUM design utk satu kotak cuppies 25biji at rm38 adalah 4 JENIS shj,16pcs ke bawah 3 JENIS.... cth:MU logo,jersey and bola.....list panjang will be charge accordingly..

  • #semua LOGO or CARTOON caracter utk buttercream drawing....yg mudah akak terima...yg rumit klu lukisan melebihi 8 PCS bg setiap kotak akak cadangkan EDIBLE IMAGE.....nak lukis jg boleh tapi dengan harga RM55(harga edible image)


  1. Pesanan


  • #PEMBAYARAN 50% atau penuh hendaklah dibuat terlebih dahulu ke akaun akak seblm order dapat dilaksanakan...akak tak mau lagi ambil risk spt order utk ambil sendiri tp last minit tukar nak jumpa kat 'check point'....bila akak tak boleh hantar kat situ dan anda pula tak tau jalan nak mai umah akak maka ayat2 yg tak sedap didengar spt TAK PA LA KAK,SAYA DAH NAK SAMPAI UMAH...kek dah siap mana boleh TAK PA....siapa nak tolong bayar....jd harap2 kita sama2 dapatlah memahami situasi masing2....COST PENGHANTARAN TU TAK BERBALOI KLU NAK DIBANDINGKAN DENGAN HARGA PETROL97 (RM2.70),TOL PENANG BRIDGE(RM7.00)AND MASA YG AKAK PERUNTUK KAN UTK PENGHANTAR....


  1. Booking date


  • amat digalakkan.....tp tooolllloong la ya bagi DESIGN and KUANTITI ORDER anda 4,5 hari lebih awal dari tarikh booking....i have to adjust my time according to design and qty....tp yg dah booking sebln or 2 bln lebih awal tu bagi la design dan confirm qty 2,3 minggu awal...nak beli barang and nak block order org lain...

  • during school holidays or time org kawen...klu boleh jangan la cancle booking last minit...sbb akak ambil order satu hari 4,5 set aje....akak dah tolak banyak permintaan utk hari tu sbb nak buat order adik...so rugi akak bila adik buat mcm tu......

Liverpool Cake

0 comments

penuh kosenterasi ni.....betul2 ada mood baru blh start.....alhamdulillah jadi...tqvm Suraya.....

baby,baby,baby uuuuuuu

0 comments

H akak selamba aje tanya ..ada mat salleh ke order kat you????kelakarnye.....tq kak hanim...,

Princess Arora...

0 comments
utk princess kak Hanim...princess Arora...tqvm...

purple blossom....

0 comments
sheda tlg order...majlis klu tak salah utk bertunang...tqvm....

happy birthday KIN

0 comments
tqvm Farahshina.....just nice 4 jenis design....tak lebih2 sampai setiap cuppies nak design yg berbeza.....tq....

selamat hari jadi ayah..

0 comments
tq Reena......

fresh flowers from CH

0 comments
akak suka la buat design ni.....rasa mcm atur bunga dlm basket aje....bestnye klu dpt pi Cameron Highland beli2 bunga.....kak aja nak bg birthday kawan....i like..

happy birthday nabilah

0 comments
banyaknya handbags.......tqvm

underwater world

0 comments

utk birthday Nabilah.....set ni utk kawan2...yg utk family next N3 kay...tqvm kak aja......
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers