addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Saturday, April 3, 2010

happy 2nd anniversary dari Hidayah..

0 comments


Hidayah order untuk 2nd anniversary....congrats...choc cuppies dengan rona2 romantik.....tq....actually cuppies ni esuk baru nak hantar.....td akak sms,hidayah tak balas....hai kalu tak jumpa dia esuk alamat kenduri cuppies la akak....Inshaallah jumpa esuk....


selamat hari lahir maman (B080)

0 comments


order dari Norma utk maman....maman ni dalam bidang pertukangan agaknya....or may be cuma minat....apa2 pun layan....ha akak dah tanya norma....rupanya maman ni memang terror dlm tukang menukang ni...semua yg kat umah dia yg buat...terror la maman....norma kata semua suka ngan cuppies tu...tqvm tau....

2nd boxes for Syeda....

0 comments


ni le geng dengan bo bob td tu...

bo bob and do mon..

0 comments


Mak Syeda yang teringin nak makan cuppies ni...so syeda pun call le akak tanya kot2 akak boleh tolong buatkan....klu tak sibuk pasti boleh...anak syeda suka sponge bob...yang doraemon tu akak selit2 kan aje.....semoga selamat melahirkan.....tq...


u're king in my heart...

0 comments


siapa yang punya order,akak tak sure,tapi yang pasti Norma yang place order and delivery ke umah kak hana.....tima acih byk2 yau...


lagi koleksi amy dan kawan2...

0 comments




cuti hujung minggu...amy and kawan2 nak balik rumah....balik Kl,balik Kelantan......cuppies tu bawa balik sekali ke....tq gurlz....

hepi beday papa ke 52 (B079)

0 comments


Amy order nak bawa balik KL...katanya papa tak suka kek so nak yg byk chocolate...design pun suka hati.....akak tak tau nak lukis apa...tak sure papa amy suka apa....hope everyone happy...tq...


***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers