addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Saturday, November 7, 2009

bunga2 untuk June

0 comments


June nak buat birthday celebration utk kawan....nak design macam N3 utk Izham....actually akak dah pack 2 box(mcm photo di atas sekali) tp tak nampak menarik la bila tangkap gambar....so akak masukkan dalam kotak 25 pcs dan bagi satu extra box utk June...kotak pun dah tak ada stock...tu yg 2,3 saiz...tak suka....bila dah disatukan baru menarik....TQVM June....

logo-logo kereta (B025)

0 comments

Cuppies ordered by En Azmi....nak logo2 kereta.....boleh ke En azmi!!!????...to all jgn lupa renung kuda kat ferarri akak tu....lama tau dok belek nak mendraw 2 ekor satallion tu.......layan je lah..TQVm...

masih untuk zai...

0 comments
Zai requested a bigger cake for the birthday girl.....so akak buatkan la sejibik (L) saiz cupcake...biasanye akak tak buat tapi bila dengar pemintaan Zai tak sampai hati lak nak tolak...lagipun memang le kesempatan utk mereka cipta benda baru kan...maap le ye photo ada satu ni aje....battery kong..... very the sory utk Zai coz tak dapat provide candle...next time akak will make sure that ada stock......so ptg td pi beli stok akak pun beli le sekali candle.....tp rasanye candle tu utk bebudak dibawah 5 tahun aje le....sbb akak tak ada lilin yang besar utk indicate setahun tu...cth nye klu umur dah 39,tak mampu le akak nak kasi sampai 39 batang lilin..lagipun
klu order cuppies 25pcs,candle nye 39...tak payah le akak buat design apa lg...dah penuh dgn lilin..kah..kah..kah....

hello kitty utk Zai

0 comments



cuppies untuk anak Zai.....nak sambut kat sekolah katanya...since tempahan terlewat sikit so tak dapatla nak celebrate on the same day.....sambutan kena buat on the next day....choco flavour with hello kitty....tima acih ya Zai......harap2 ada lagi rezeki akak di lain hari dan waktu....ayat....

***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers