addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Saturday, December 13, 2008

Happy Birthday Farisa (B002)

1 comments

Mula2 cuppies ni Mona order untuk makan2 aje...plan mula2 tu nak tulis BUG'S WORLD........Mona kata klu next week (19 dis)boleh buat utk birthday anak sulung dia....No harm,next week boleh order lain...tapi utk tak menghampakan,akak buat jg lah birthday cuppies in advance utk Farisa....lagipun awin dah belikan hadiah utk diberi bersama2 cuppies ni....Mona kata comel cuppies ni...mesti Ikhlas tau....dia sayang nak makan.....tq so much...........

Merah untuk Malina

1 comments

Malina klu order mesti nak yg terang2.Baru ada mood nak makan klu ronanya terang benderang gitu.....betul jg klu rona pucat aje mana nak semangat......member ni sekarang tengah sibuk kerana banyak org kawin....mak andam merangkap butik pengantin owner tau...kena pasang pelamin,make up.......serba serbilah klu pasai kawin ni.......bila penat2 tu terasa lak lapar,jadi bila buka kotak tengok kale terang ni terus segar balik....amin...semoga murah rezeki ......tima kacih kerana byk support.........
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers