addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Tuesday, August 24, 2010

5%-10% FOR CHARITY.....InshaAllah...

0 comments
Assalammualaikum....
Bulan Ramadan yang mulia ni awincupcake akak bersama2 join charity bake sale Anne(http://www.liplickin.blogspot.com/)
Semoga dengan sumbangan yg tak sebyk mana ni,dapat memberi lebih keberkatan kepada kita semua....terima kasih kepada customers,friends and family atas sokongan berterusan anda sama ada yang baru pertama kali mencuba atau yg telah berkali2 'mengorder'.5%-10% dari setiap pembelian anda utk bulan ramadan dan syawal dari awincupcake ini INSHAALLAH will go to charity....kita cuba bantu sekadar mampu....details on charity boleh ke address di atas(ada gambar sekali)....sedikit info...charity adalah utk PUSAT REHABILITASI (Pemulihan Dalam Komuniti) Permatang Damar Laut....fund is managed by DEWANITA Pulau Pinang....official receipt will be provided(klu nak le)....fund ni untuk run workshop utk anak2 yg kurang upaya bg tujuan masa depan mereka....org perseorangan,company,bloggers atau sesiapa saja yg berminat boleh terus email kepada
www.raggedyanne79@gmail.com utk keterangan lanjut.....renung2kan dan selamat beramal.....AMIN....

Monday, August 23, 2010

Nathifa.......

0 comments

Lyana baru 1st time nak order...cuba2.....nak buat makan2 kat nursery nathifa...yang sedihnya nathifa tak boleh nak makan cuppies ni coz...baru 4 bulan.....mama nak gambar bee so akak pepandai la tambah2 apa yg patut...akak kawankan la bee,lady bird and dragonfly dlm satu garden...ok ....tqvm...I like..

Favourite hand bouquet...

0 comments

order dari Inspector Sheda......nak bawa balik kampung ni.....thank you ya...

Happy birthday darling-hazwani

0 comments

wah susah ni nak lokis Darth vader helmet dgn kereta subaru...jadi ke dik...lawak nye...tp bila akak tanya kwn baru lyana gambar apa ,betul lak dia teka...so it's either my drawing memang jadi or dia memang pandai teka....ok tq gurl 4 ur conti'es support....lebiue...

Tuesday, August 10, 2010

0 comments
masuk minggu in dah lebih kurang 3 minggu mak tok akak masuk hospital...hari ni (selasa) tok discharge...keadaan nya tak banyak berubah...mak tok kena stroke sebelah kanan...tp kdg2 tu dia cuba jg gerakkan tangan kanannya...suara mak tok dah tak keluar...kesian sgt sbb kekdg tu mak tok macam berusaha nak cakap tp tak daya....masa mak tok sakit perut(kami agak aje) akak dah panic coz tak tahu sebab apa...muka tok tahan sakit sambil tangan kiri dia urut2 dada....kesian mak tok ,sekrg makan dah melalui tiub...kurang sehari ,seminggu akak kat sana....tak sampai hati nak balik tapi awin tiap2 hari talipon menangis....buat Muizzah and nurazli akak minta maaf byk2 coz terpaksa cancle order....akak nak ucapkan byk2 terima kasih buat nurses kat al islam specialist...sarimah,zuha,fiza,rashidah,yan and intan for doing your very best in taking care of my mak tok...and thank you for being my friend....semuanya mcm adik2....inshaAllah satu hari nanti kita jumpa lagi.....masa kat sana akak simple aje dengan t-shirt,track pants and tudung syria akak...so doktor2 kat sana ingat akak ni indonesian maid...sbb selalu ada dgn tok....he..he..he...lepas kena ignore ....akak pakai jeans(tak selesa bila nak keja kan)and bersiap la sikit....bg nampak mcm org malaysia.....tu lah al kisah masa akak kat spital....DOA KAN UTK MAK TOK AKAK YA....AMIN....

happie 14th bestday AYO

0 comments


Pn Zabariah order utk anak nya di sekolah sains BM....cuppies yang ke 7 utk hari yang sama...nak pengsan akak dibuatnya...tp kesian gak kat pn zabariah nak tolak coz katanya kesian kat Ayo sambut beday tanpa family....so ini lah hasilnya...sorry lambat upload,,,tq..


cuppies bertunang Sonia

0 comments

Tq utk sonia...akak tak sure sama ada utk bertunang or wedding....

rojak dari khairulniza...

0 comments

cuppies utk testing...Niza dah place order utk raya.....

cuppies utk open house mona...

0 comments
Cuppies yang tak kesampaian hajat nya...niatnya nak dibuat buah tangan ke majlis Mona....terpenyek ditengah jalan...Awin tak sengaja....sedihnya...ada balance akak bawa ke KL masa pi jaga Mak tok....

Ayoub and Siti

0 comments

2nd set dari Ila.....time acih....

Ila's 1st set...

0 comments

Jauh dari kemunting....Sifu akak yg bagi contact no akak kat Ila...tq to both of U.....

order dari Hidayah~purple cuppies

0 comments

TQ gurlz.....

2nd (16pcs) set dari Firdaus...

2 comments

Akak on the way nak ke KL bila Firdaus call nak tahu sama ada akak boleh buat order last minit tak....cuppies utk Izam dah berubah wajah...terbalik ya dik...Firdaus tertinggal atas bumbung kereta....hai tak ada rezeki Izam nak tengok hasil keras tangan akak.....tq...

happy birthday mak ~ Firdaus

0 comments

1st set dari Firdaus...tq..

happy birthday Asrul

0 comments

Order dari EEra...tag heuer jadi pilihan...tq 4 the support....hope u'll love it...

Sunday, August 8, 2010

3rd set dari Azhani...

0 comments

3rd set...tqvm...

hapy beday aufa

0 comments

2 nd set dari Azhani..

hepy beday ariff-ultraman

0 comments

order dari azhani...1 st set..

selamat bertunang

0 comments

tq amniza....

tahniah & thank u

0 comments

dari akma...

2nd anniversary....adawiyah

0 comments

ulat bulu,ladybird dari adawiyah....

Jalil and Kartini

0 comments

tqvm...maaf lambat upload....
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers