addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Thursday, December 31, 2009

muhammad alif danial (B042)

0 comments


ni pun Puan shidah yg punya....baby shower buat si comel Muhammad Alif Danial....sponge bob tu untuk abang nye...desing nak yg similar to the N3 b4


wayne & hairun (W014)

0 comments


Puan Shidah order thru my favourite customer ,Miza.....cuppies ni nak travel sampai ke KL...akak doakan moga2 pemandu,penumpang dan cuppies ni selamat sampai ke destinasi....ada jg kes pemandu dan penumpang aje yg selamat,cuppiesnye samaada dah licin separuh kotak atau dah tak nampak macam cuppies lagi...terpenyek....he..he..he...bergurau aje...TQ shidah...


december birthday....(B041)

1 comments



Maz tolong orderkan utk cikgu2 yang sambut hari lahir di bulan december...happy birthday to all of u........tq 4 the support...



Sunday, December 27, 2009

zurina buat suprise utk mama (B074)

0 comments


zurina call jauh dari KLIA...minta tlg buatkan utk mama.....tq coz percayakan hasil keras tangan akak....


cuppies keliling kek (W013)

0 comments


still Muizzah nye...utk disusun keliling kek......comel kan rona cuppies ni...cepatla hantar gambar,akak tak sabar nak tengok heart shape atas kek tu....cantik tak bila dah letak????


2nd tier.....

0 comments

bottom tier....choc moist kek.......2kg lebih......gambar dah di tingkat kan masih lagi menunggu Muizzah hantar...masa pi nak pasang,meja tak sampai lg....

wedding kek top tier

0 comments


order dari Muizzah.....nak kek 2 tingkat....top tier ni butter kek....

Saturday, December 26, 2009

hepi b'day Rifa & mama (B040)

1 comments



akak suka kaler ni...hazwani order utk Rifa and mama....suka ke......

Majlis akad Zuraida (W010)

0 comments



untuk majlis akad.....nak sama macam N3 utk Miza.....cantik invitation card dari zuraida...TQ..


Wednesday, December 23, 2009

cuppies buat hubby ~luv u 1,2,3,4ever

0 comments

yang ni order dr Mashitah....utk beloved hubby.....

Friday, December 18, 2009

Diba & Zali (E014)

0 comments


cuppies untuk adibah...awal adibah booked nak order..TQ gurlz...


Thursday, December 17, 2009

rose & faizal (W009)

1 comments
Hadiah dari Zihan utk rose and Faizal...nak bunga rose..akak wat tak jadi2...so pakai nozzel le jawapnya...

shitah & herry (W012)

0 comments



siti ni kwn kepada Suzana.....nak yg ala2 wedding Sue nye....

Saturday, December 12, 2009

birthday Khayra (B039)

0 comments


salwa order utk birthday princess khayra....


Thursday, December 10, 2009

nadia's wedding (W008)

0 comments


nadia nak yang macam linda nye...ada lg satu nanti akak upload kay...


nadia lagi.....(W011)

0 comments



2nd set from nadia....bc cuppies.....pun ikut N3 yang seblm nya....sory le gambar lintang pukang..


Wednesday, December 9, 2009

marina & syira

0 comments


hadiah dari Aimi untuk marina and syira.....minat bola adik2 ni.....


Sunday, December 6, 2009

another great year Eera (B038)

1 comments


EEra nye birthday ni......comel adik akak yang sorang ni...HAPPY BIRTHDAY....red is eera favourite agaknya...setiap kali eera order mesti ada rona merah....kata org,kalau kita suka warna merah ,kita ni tegas,tetap pendirian dan garang sikit....betul ke Eera....nampak macam tak garang pun....he..he..he...Eera dengan Zihan pakat2 ya suruh akak buat roses yang tersemput2 akak cuba....sebab both of u kasi desing bunga yang sama at a same time...cuma rona aje lain...ingat tak pic bunga merah putih tu....malangnya kat Eera,akak buat tak jadi langsung,so tukar bunga...kena banyak5 practice ni...SIFU..tolong........buat Zihan,akak dok still mencuba lagi ni....kalau tak boleh gak akak pakai bunga pusing tu aje ye...inshaAllah akak buat beautiful-beautiful kat g-an ye....TQVM Eera......


***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers