addorable,affortable,yummy,homemade,halal cup cakes and cakes~lokasi penghantaran Bukit Mertajam,Kulim,seberang jaya,Penang,Sungai Petani,Butterworth,Kepala Batas dan kawasan2 yang sewaktu dengannya...

Saturday, May 15, 2010

Selamat bertunang

0 comments


Syaza order utk adik....nak choc ganache dengan tema cream and cokelat...25pcs tapi kena bawak kotak sendiri sebab nak splitkan 16 dan 9 pcs.....he..he...very sweet colour...i like...tq...Syaza ingat tau nanti wedding bulan 10 kita buat kek dengan cuppies tau....

Dari MIMI utk kawan2 kat office...

0 comments

Chocolate garnache cuppies with pink roses.....Mimi nak rona2 pink yang sweet2......akak pun suka colour ni.....Awin lagi suka...colour favourite dia....tq...Mimi ada order wedding cake dengan cuppies...nanti kita tengok hasilnya...tungggguuuuu....

Selamat pengantin baru (W025)

0 comments


Black and white...noraini punya ni...mintak akak buatkan hiasan sekali kat kotak...tq...

thank yau dari Azhani..

0 comments


Az...pun dah pernah order dari akak b4...tq krn masih cari akak....juga buat semua yang masih tak jemu2 order dari akak...akak hargai sangat2...36 pcs choc cuppies...kena asingkan 6 utk makan 2 kat umah.....bila dah tinggal 30 tu maka cacatlah sikit susunan cuppies tu....Az nak rona2 terang...mula2 tu nak letak base pun colour2 tp melihatkan order yang masih berbaki akak lupakan aje niat murni akak tu.....harap Az suka...tq

Happy birthday Nabilah(B101)

0 comments

Nabilah ni suka princesses...almaklomlah akak ni tak pandai lukis puteri yg muka cantik2 tu....klu lukis dengan pensil mungkin boleh la 60%..tp klu dgn pipping bag...hampehhhh....so tu je lah yang dapat akak hasilkan....ok tak???

Happy Birthday G (B100)

0 comments


G ni suka kucing...macam akak juga....since dah lama mengidam nak lukis Garfield...ini lah kesempatannya.....garfield ni gemok macam Nomie kucing akak.....comellllllll.......tq kak azlina...

Selamat Hari Ibu

0 comments


Nampaknya nak kena tukar nama dari awincupcake ke last minutes cuppies la....rezeki akak ni selalu datang last minutes...dah tu kekdg sampai jem...nak tolak tak sampai hati...nak diterima badan tak mampu nak buat....ini lah antara last minutes cuppies selamat hari ibu....Fauzi request nak yang macam winnie nye ada drawing strawberry..memula tu tak sanggup nak lukis coz takut tak sempat memandangkan order yang setia menanti giliran masing2 tu....tp kecian lak..dah la kasi semua cuppies choc pas tu tak nak lukis buah kegemaran lak....so akhirnya akak gagahkan jg le melokis buah2 bukan tempatan tu khas buat semua ibu2 yg meraikan nya ....tq..

Hapy Beday Irfan (B099)

0 comments


repeat order dari Ramizah.....tima acih ya....ramizah siap booked untuk tarikh berikutnya..mickey and minnie here we come.....

still cuppies for mama..

0 comments



Sori lambat update...2 set untuk Ushaa nair and friend....nak design sama dengan wording yg berbeza....tqvm.
***ANNOUNCEMENT***

HARGA BARU UTK SEMUA PRODUCT DI AWINCUPCAKE...BERMULA MAY 2012...HARAP MAAF KERANA TERPAKSA MENAIKKAN HARGA LAGI....SEMUA PESANAN UTK BLN MEI ONWARDS AKAN MENGGUNAKAN HARGA BARU...HARAP MAKLUM....










Our Products

***MY PRODUCTS ***

*********************************
CUP CAKE~kek cawan~CUPPIES
**********************************

Vanilla or Chocolate

(plain without topping)

~25 pcs (M) /box

(with buttercream topping)
~6 pcs (M) /box
(minimum order of 4 boxes)

~9 pcs (M)/box
(minimum order of 3 boxes)

~16 pcs (M) RM28/box
(minimum order of 2 boxes)

~25 pcs (M) /box

~36 pcs (M) /box

(with chocolate ganache topping)
~16 pcs (M) /box
~25 pcs (M) /box
~36 pcs (M) /box

(edible image)
~25 pcs (M)/box

(with white icing/fondant on top)
~25 pcs (M) /box
~16 pcs (M) /box

*white icing/fondant cuppies,order must be place 2 weeks before...I need time to prepare the miniture,flowers,etc.. ..


******************************
SPECIAL REQUEST CUPPIES
******************************

Carrot or Orange
(with cream cheese topping)
~16 pcs (M) /box

Chocolate strawberry
(with choc ganache topping)
~16 pcs (M) /box

Oreo cuppies
~16 pcs (M) /box


***********************
MINI PETIT CUPPIES
***********************

chocolate/vanilla flovour

(buttercream topping)
~49 pcs

In a special gift box + decoration
(buttercream topping)
~25 pcs
pls order 2 weeks in advance


NOTE :
*For all 3D,cartoons design or too many colours used , RM3-RM5 will be charge

*Same flavour PER box pls

*Price charged PER box NOT PER pc

*normal cupcake liner/casing only



***************************

MUFFIN~muffin~MUFFIN
***************************

Chocolate or vanilla with choc chips
~25 pcs (M)/box

Banana or Blueberry
~25 pcs (M)/box


Jangkamasa Tempahan/time frame :


**Pls place bulk orders 2 weeks in advance or earlier for all items.Bg tempahan yg banyak,sila hubungi saya 2 minggu sebelum atau lebih awal.

**For small order, 2 days will do(subject to availabilities)......just give me a call.......Tempahan biasa,telefon lah 2 hari awal ok(tu pun kalau tak ada byk tempahan)....telefon ajelah bila2 pun,inshaAllah kalau masih mampu akak buatkan ok....

With ganache topping

With ganache topping
with ganache topping RM43

with buttercream topping

with buttercream topping
with buttercream topping RM38

edible image

edible image
edible image rm58

fondant cuppies

fondant cuppies
Fondant cuppies RM58

wedding kek

wedding kek
Wedding cake
150pcs cuppies and 6' kek

mini petit cuppies in a special gift box

mini petit cuppies in a special gift box
mini petit cuppies in a gift box + deco RM40

Delivery

***DELIVERY /PENGHANTARAN***


*Transportation charges/kos penghantaran (bergantung kpd lokasi/areas/state etc)

~min charges of RM10/deliver

Term Of Payment

**TERMS OF PAYMENT / CARA PEMBAYARAN**

*Bank in into my account .(will be provided upon request)
*Cash On Delivery or Collection.
*50% Advance payment for bulk or above RM100 order.Balance is upon delivery or collection.

*Pembayaran melalui bank.
*Pembayaran TUNAI pd waktu penghantaran atau sendiri ambil.
*50% deposit diperlukan bagi tempahan yg besar @ yg melebihi dari RM100...selebihnya pada hari penghantar...

Collection

***PICK-UP POINT***

*My house.

*rumah akak le..

WORK LOAD....

There was an error in this gadget

hit counter 23/3/09

SINCE 23/3/09
provided by culinary arts degree site

Followers